Var der nogen, der sagde greenwashing?

Det kan vi faktisk godt forstå, du tænker. For hvordan kan man lige være et bæredygtigt marketingbureau? Er selve vores eksistensgrundlag ikke et øget, ofte unødvendigt forbrug og fokus på vækst?

Det er helt rigtigt, at vi ofte hjælper vores kunder med at sælge mere, så deres forretning kan vokse. Det er også rigtigt, at vi har kunder med produkter, som set fra et ensidet klima- eller samfundsperspektiv ikke er strengt nødvendige.

Så lad os få det helt åbenlyse på plads: Vi er ikke perfekte. Det er vores kunder heller ikke. Eller deres kunder. Der er regninger, som skal betales. Mad, der skal på bordet. Og en virkelighed, vi skal forholde os til. Om man vil det eller ej.

Vi går selv de første skridt ad en ny vej mod en grønnere fremtid, hvor vi i vores egne handlinger har fokus på at blive mere grønne, og hvor vi arbejder på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder i en grønnere retning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og dit grønne projekt videre.

Vi tror på, at vi som bureau kan være med til at inspirere og motivere forbrugere, erhvervslivet og samfundet over tid til at træffe andre valg, end de gør i dag. Både igennem det, vi selv gør, men særligt igennem vores kunder og deres talerør.

Derfor gør vi selvfølgelig alt det, vi kan, som bare er sund fornuft. Vi køber, så vidt muligt, produkter (fx IT-udstyr) fra den cirkulære økonomi, vi deltager i en lang række forløb og projekter målrettet personer på kanten af arbejdsmarkedet, og vi arbejder aktivt med at reducere vores eget klimaaftryk fra transport.

For at gøre vores indsats mod et mindre klimaaftryk mere håndgribelig, fører vi desuden detaljeret registrering af vores transportaktiviteter. Det er med til at give os et mere præcist billede af vores samlede CO2-udslip og hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os.

Alene flytter det ikke ret meget. Og netop derfor er vores vigtigste opgave og bidrag at se, om vi kan rykke kommaer ude hos vores kunder.

Ansøg om op til 100 timer uden beregning

Tid er penge. Og faktisk meget mere end det. Vi kan aldrig få den tid, der er gået, tilbage, og vi ved ikke, hvor meget vi har, før tanken er tom. En time, der bruges klogt, kan også hurtigt vokse og blive til mere end et mere eller mindre tilfældigt pengebeløb.

Hvert eneste år donerer vi 100 timer uden beregning til bæredygtige start- og scaleups, NGO’er og projekter med et anerkendelsesværdigt formål, der giver mening. For dem, der har det svært. For planeten. For dem med en god og grøn mission. Timerne kan bruges på det, vi er gode til, så du kan gøre noget godt.

Du kan ansøge om hele eller en del af den samlede timepulje via formularen. Vores krav til dig og dit projekt er få og enkle, men afgørende: formålet og målsætningen skal have et bæredygtigt fundament. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan komme i betragtning til at få en andel af vores årlige tidsdonation, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi udvælger og offentliggør løbende modtagerne af den tid, vi donerer. På siden her kan du også se projekter, vi tidligere har hjulpet med tid.

  Bilag

  Vi har meget få krav …

  Du har den gode idé og de gode intentioner. Derfor stiller vi meget få krav til dig som ansøger. Men for at sikre, at vores tid bidrager til den størst mulige impact, skal du opfylde nedenstående kriterier for at komme i betragtning til at modtage vores tidsdonation:

  • Projektet, du søger hjælp til, skal have et bæredygtigt formål og afsæt og må ikke være noget, vi allerede har været i dialog om i relation til et almindeligt samarbejde.

  • Du skal være villig til at investere minimum lige så mange timer som det timetal, du ansøger om. Enten i form af din egen tid, medarbejdere eller en blanding.

  • Der skal være et klart afgrænset omfang og tidshorisont for projektet.

  • Din virksomhed/organisation skal helst være minimum ét år gammelt og have ét godkendt årsregnskab. På den måde kan vi være sikre på, at der er styr på tingene.

  • Du skal være okay med, at vi må bruge det, vi laver, rådgiver om og hjælper dig med, i markedsføring af vores bæredygtighedskoncept.
  Bliv ringet op