3bustilbud.dk

3bustilbud.dk

3bustilbud.dk er en digital platform, der helt automatisk beregner de billigste buspriser til rejsende i ind- og udland.

 • Kunde

  3bustilbud.dk

 • Kompetencer

  Content marketing, E-mail marketing

 • Hjemmeside

  www.3bustilbud.dk

3bustilbud.dk har en mission om at reducere forekomsten af tomkørsel, gøre busmarkedet mere gennemsigtigt for forbrugerne og modernisere en ikke-digital branche. Platformen er i dag baseret på 45 selvstændige vognmænd fra hele landet.

01. Scope

Busbranchen er i dag kendetegnet ved mange små vognmænd, der ikke er på fornavn med digitaliseringen og de muligheder, internettet har åbnet for. 3bustilbud.dks ambition er at gå imod strømmen og fokusere 100 % på digitale kanaler. De vil opbygge en platform, som både store og små, såvel som lokale og nationale, vognmænd med begrænsede marketingbudgetter kan generere kundehenvendelser fra.

02. Approach

Vi kunne hurtigt konstatere, at der var et hul i markedet, når det kom til at erobre placeringer i de organiske søgeresulater, hvor meget få vognmænd har sit fokus. Af den årsag udarbejdede vi en komplet content-plan med udgangspunkt i relevante søgeord og -hensigter, som vi efterfølgende opbyggede topic clusters og landingssider omkring.

Udgangspunktet for alle landingssider var at udarbejde long reads, således det var muligt at holde læserne i hånden og forklare dem konceptet. Samtidig gav dette mulighed for at implementere de rigtige søgeord, så vi kunne bane vejen til toppen af Google.

Udover vores arbejde med at skabe organisk trafik igennem målrettet indhold har vi hjulpet 3bustilbud.dk med at automatisere diverse processer omkring kundeservice via mail. Dette sparer flere timers koordinering hver uge. Ydermere har vi opsat simple opslagsflows baseret på købsprocessen, når man lejer en bus. Dette er typisk målrettet foreninger og organisationer, som lejer hver måned eller hvert år.

03. Resultat

Samarbejdet med 3bustilbud.dk kører stadig på fuld damp, men det er allerede nu lykkedes os at stryge til tops på en stor del af de kritiske søgeord. Dette gælder blandt andet ”lej en bus”, ”billig busudlejning”, ”leje af bus”, ”bustransport”, ”lej en bus med chauffør”.

Ovenfor kan du se en graf, der viser væksten i søgeord samt den organiske trafik.

I samarbejdet med 3bustilbud.dk har vi skabt følgende resultater:

 • Organisk vækst på 347 %
 • Fra 16 til 81 placeringer i top 3
 • Stigning i relevante søgeord med 358 %
 • Et mere automatiseret kundeservicesystem
 • Omsætningsvækst på 260 %

“Vi er sindssygt glade for vores samarbejde med TEXTA, der har været alle pengene værd. Og meget til. Deres arbejde med content og e-mail marketing har gjort, at vi både har vækstet vores omsætning markant, men også sparet oceaner af tid på manuelt arbejde. Busbranchen er på mange måder tilbageholdende over for det digitale, men vi kan bare se, at det er dér, kunderne er. Og her har TEXTAs indsats været afgørende for, at det er os, som løber med den organiske trafik og konverterer vores besøgende til kunder. Stor anbefaling herfra.”

Daniel Jensen

Daniel Jensen

Indehaver, 3bustilbud.dk

Se også vores andre cases