Elberegner.dk

Elberegner.dk

 • Kunde

  Elberegner.dk

 • Kompetencer

  Content marketing

 • Hjemmeside

  www.elberegner.dk

I starten af 2021 startede vi for alvor vores samarbejde med Elberegner, og nogle få måneder efter ramte vi 10.000 organiske besøgende.

Elberegner er en sammenligningsplatform, der viser forbrugerne, hvor de kan få den billigste løsning inden for el, samt deres muligheder når det kommer til grøn el. Kort sagt hjælper de brugerne med at mindske deres elregning.

01. Scope

Før man som virksomhed kan hjælpe forbrugerne, kræver det, at forbrugerne ved, hvor de kan finde frem til virksomheden.

Elmarkedet er generelt domineret af store spillere, og det gav naturligvis en udfordring fra start, da budgetterne ikke var helt så store til projektet, hvis man holder det op med mastodonternes pengepunge.

Men trods et mindre budget var ambitionerne skyhøje helt fra start. Vi skulle lave en platform, der uddannede de besøgende gennem relevante blogindlæg og guides. Samtidig skulle det være muligt at komme hurtigt frem til den nemmeste, bedste og billigste løsning til den enkelte forbruger.

02. Approach

Opgaven blev grebet klassisk an. Vi startede ud med at lave en content gap på de største aktører i markedet for at se, hvor de trak deres trafik. På baggrund af disse oplysninger lavede vi herefter omfattende søgeordsanalyser med fokus på søgehensigterne.

Vi vidste udmærket godt, at vi ikke ville vinde på de hårdeste og mest kommercielle søgeord. Med Elberegners sammenligningsplatform var det dog bestemt muligt at slå de andre, når det kom til blogindlæg og mere informerende content. Særligt fordi Elberegner ikke er partisk på samme måde, som når selskaberne selv er afsender. Vi udbyggede derfor et omfattende guide-univers, ligesom vi gik all in på søgeord, der relaterede sig til at sammenligne de forskellige aktører på markedet.

Det gav porte helt fra start, selvom domænet var splinternyt. Vi ramte søgehensigterne lige efter bogen, og derfor kunne vi på bare fire måneder præsentere følgende resultater:

03. Resultat

Efter fire måneders arbejde med at skabe det perfekte content-univers for Elberegner, resulterede det i følgende:

 • 10.000 organiske besøgende hver måned
 • 400 ny søgeord
 • Top placeringer på ca. 100 søgeord i et hårdt marked med store aktører
 • Et uddannelsesunivers med guides til besøgende.

Se også vores andre cases