Content marketing til DanDomain webshops

Hos TEXTA er vi DanDomain Partner og specialister i content marketing. Vi hjælper en lang række webshops i alle størrelser med webtekster, produktbeskrivelser, kategoritekster eller blogindlæg på både daglig, ugentlig og månedlig basis. 

Der er flere fordele ved at outsource din tekstforfatning:

  • Høj kvalitet
  • Hurtig levering
  • Du kan spare en marketingmedarbejder
  • Højt kompetenceniveau og erfaring med mange brancher
  • Styr på SEO og best practise.

Dennis Bach Wormark

CEO & Partner

Telefon: +45 42 46 20 19

E-Mail: dennis@texta.dk

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til content marketing ift. din DanDomain webshop, skal du være velkommen til at kontakte os for en ganske uforpligtende snak. Som DanDomain webshop får du 10% rabat på alt content-arbejde hos TEXTA ved dokumentation af din webshop.

Jeg vil gerne kontaktes

Content marketing er salgsfremmende indhold

Hvad er content marketing? Content betyder indhold. Og marketing betyder markedsføring. Det ene eksisterer ikke uden det andet. Derfor er marketers fornemmeste opgave at udarbejde noget content, der beskriver produktet og på sigt skaber nogle leads, der forhåbentligt bliver konverteret til salg. Det kalder på en content marketing-strategi, som er en konkret plan for det indhold, der skal markedsføre et produkt.

Hvis ikke du har en plan, der understøtter din forretning og dine KPI’er, baserer du din indholdsmarkedsføring på mavefornemmelser. I TEXTA har vi en strategi for alle vores marketingkanaler, så de spiller sammen og skaber værdi for hinanden. 

Der er en klar synergi mellem eksempelvis nyhedsbreve, blogindlæg og PR-arbejde, eftersom det er forskellige initiativer, der underbygger hinanden og er med til at fremme vores budskaber.

Indholdsmarketing behøver ikke at bestå en af forkromet plan. Bare du har styr på, hvorfor du laver to blogindlæg om måneden, og hvad de skal skabe af værdi. Hvad er ellers pointen med at lave dem? Vi har en holistisk tilgang til hele det her content marketing. Uanset om det er inbound marketing eller outbound marketing. Det skal være med til at gøre os til det kommunikationsbureau, man går til, når man gerne vil blive klogere på, hvordan man skriver og markedsfører sig på nettet.

Brug din tid på det, der skaber værdi

Hos TEXTA er vi gode til content og dyrker til fulde. Intet andet. Da du har en webshop, er der mange andre ting at tage dig til end at skrive nye produktbeskrivelser, hver gang der kommer nye, der skal på hylden. Brug tiden på det, der skaber mest værdi, og lad endelig os om det manuelle arbejde, så du kan holde fokus.

Er kvaliteten af din markedsføring høj, skal forbrugerne nok adoptere dine produkter. Og det kan vi hjælpe dig med. Vi skriver gerne dine SEO-tekster og korrekturlæser dine blogindlæg, hvis du ønsker at fremstå professionel og troværdig. Det er det, det hele handler om, hvis du vil være synlig på nettet og i sidste ende sælge mere.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine tekstbehov

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår.

Peter Kragh Lauritsen
CCO & Partner

+45 71 96 06 05, peter@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Trustpilot-bedømmelser
5.0