Brug for en professionel løsning? Tag os med på råd

Nedenstående services er udsnit af de opgaver, vores kunder gennem tiden har efterspurgt. Præmisserne er de samme – målrettet og relevant indhold, der engagerer og konverterer. Har du brug for en tekst, der ikke fremgår nedenfor? Tøv ikke med at kontakte os – sammen finder vi en løsning.

Tekstforfatter

Dine hjemmesidetekster er afgørende for dit sites placeringer i Googles søgeresultater. Ønsker du hjælp til bedre indhold fra erfarne tekstforfattere med øje for konverteringsoptimering og content marketing? Vi kobler søgemaskineoptimering og relevant indhold sammen – det skaber målbare og langtidsholdbare resultater.

Læs mere

SEO-tekster

Søgeresultaterne på side 1 af Google løber med 92% af den samlede trafik. Skal du gøre dig forhåbninger om en plads i rampelyset og en bid af kagen, er relevant indhold en grundlæggende forudsætning. Vi hader keyword stuffing og duplicate content. Vores målsætning er din synlighed – er du klar til at stryge til tops på Google?

Læs mere

E-mail marketing

E-mail marketing er en af de digitale kanaler med den absolut højeste ROI, hvorfor det er et område, du ikke har råd til at nedprioritere. Skal vi hjælpe dig i gang med valg af system, opsætning af vigtige automatiseringer eller skal vi hjælpe dig med at eksekvere/optimere på dine nyhedsbreve? Tøv ikke med at tage fat i os.

Læs mere

Oversættelse

Lad os hjælpe dig med at indtage vores norske naboland. Vi sikrer en korrekt og troværdig oversættelse fra dansk til norsk på tværs af dine kommunikationskanaler med udgangspunkt i din virksomheds profil, værdier og målgruppe. Vores oversættere har alle norsk som modersmål og relevante uddannelser i bagagen.

Læs mere

Transskribering

At transskribere kan være et omstændigt arbejde, som kræver meget tid og hårdt arbejde. Vi har hjulpet utallige studerende, et væld af virksomheder og diverse offentlige myndigheder med transskription. Lad os stå for transskribering af dine lydfiler, så du kan koncentrere dig om noget andet.

Læs mere

Produktbeskrivelser

Undersøgelser fra FDIH viser, at 81% af danske netshoppere er tilbøjelige til at fravælge en webshop, såfremt dennes produktbeskrivelser eller billeder er mangelfulde. Det er dog ikke kun dine kunder, der sætter pris på fyldestgørende produktbeskrivelser – Google tillægger ligeledes (relevante) produkttekster stor værdi.

Læs mere

Webtekst

Webtekst er selve indholdet på din hjemmeside. Dine tekster skal informere, sælge og fange dine kunder. Vi sørger for at strikke webtekster sammen, som både sælger og baner vejen til toppen af Google. Tag os med på råd, og lad os sammen løfte din hjemmeside eller webshop til nye højder.

Læs mere

Lad os tage en uforpligtende snak om dine tekstbehov

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår

Peter Kragh Lauritsen
CCO & Partner

+45 71 96 06 05, peter@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Trustpilot-bedømmelser
5.0