Video siger mere end ord

Sig det med video i stedet for billeder. Det skaber større engagement, får bredere rækkevidde og viser følelser. Så enkelt kan det siges. Du kan fortælle meget mere med en videoproduktion, end du kan med billeder. Og så er det med garanti også sjovere at lave for alle. Både for dig, der gemmer dig bag kameraet, men også for dem, der gør sig til foran linsen.

Leder du efter en dygtig partner til videoproduktion? Tag os med på råd, og få en uforpligtende snak om dine behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Brug for hjælp til videoproduktion?

I TEXTA benytter vi os selv af videomarkedsføring. Vi beskæftiger os med et knap så sexet erhverv, som ikke just bliver mere tiltalende ved et enkelt billede eller to akkompagneret af et par bevingede ord. Derfor gør vi noget ud af at vise, hvem der gemmer sig bag facaden med stemningsfyldte reportager og montager, så vi kan vise den knap så støvede side frem.

Det hjælper vi også virksomheder med. Fra idéudvikling til det færdige produkt. Med storyboard, manuskript, speaks, undertekster, musik, redigering og publicering på diverse kanaler. Vi skaber levende indhold gennem videomarketing, da vi ved, det virker. Som et godt, gammelt TV-journalistisk ordsprog siger; “show it – don’t tell it”.

Video står for 50% af al trafik online

Der ligger et enormt potentiale i video. Bruger du ikke videoproduktion i din virksomhed, kan det kun gå for langsomt med at komme i gang. Video står for intet mindre end 50% af al trafik online – og særligt på sociale medier som Facebook fylder det meget. Årsagen er ganske enkel. En kort video er mere spiselig end et post på en A4-side. Så hvorfor ikke bruge dine ressourcer på at lave færre posts, hvis vi taler Facebook, og i stedet udarbejde få knivskarpe budskaber på video?

Vi hjælper hver dag alle typer virksomheder med kommunikation på alle planer. Video optager en større del af vores daglige produktionsapparat, og vi mærker en stigende efterspørgsel på videoproduktion af forskellig karakter. Det kan være cases, forklarende film af komplekse emner, interviews og meget andet. Lad os sammen drøfte mulighederne for din forretning, så du får dit budskab ud i æteren og får skabt mere positiv opmærksomhed omkring dit brand.

Google elsker video

Er du ikke klar over det, er det Google, der ejer YouTube. YouTube er den næstmest brugte søgemaskine overhovedet – kun overgået af Google selv. De sidder derfor tungt på alle søgninger.

Video er et effektivt virkemiddel, der tiltaler modtagerne på en anden måde end skrevne ord. Det kan konsumeres på ganske få sekunder, og så er det ret handy at have lige ved hånden i form af din smartphone eller tablet.

Googles algoritme elsker video. Det er ren ananas i egen SEO-juice. Det kan nemlig fremme dine placeringer på Google at producere video betydeligt, så du opnår større online synlighed. Der er sågar en undersøgelse, der viser, at en video på ca. ét minut siger det samme som 1,8 millioner ord.

Det forbedrer altså din SEO (søgemaskineoptimering), skaber større engagement og giver en betragteligt bedre rækkevidde. Hvorfor ikke video? Det er svært at argumentere imod, når det kan forbedre flere faktorer inklusive dit salg og skabe en bedre forretning for dig.

Vil du øge dine konverteringsrater og få flere betalende kunder i biksen, er video midlet til målet. Endnu en undersøgelse viser, at du kan øge dine konverteringsrater med op mod 80% på landing pages, hvor du har embedded en video. Når der her tales om video, er det ikke lange produktioner på flere minutter. Det kan være korte, forklarende videoer på et halvt til et helt minut.

Det giver jo god mening. Kommer der en masse trafik til den pågældende landing page, som er udsmykket med video, der skaber yderligere værdi til den eksisterende content på siden, er det måske lige præcis det, der skal til for at vække tillid hos kunden.

At sælge kræver netop tillid – og det kan video være med til at vise. Hvor vil du helst købe dine nye sko? På en side der har en troværdig person til at byde velkommen i en video? Eller en side hvor du ikke kan se, hvem der står bag? Den sidste, ikke?Stryg skjorten pænt, og sæt håret elegant. Så er du klar til at indtage skærmen.

Optimér produktionen til din målgruppe

Er din video til Facebook, skal du huske, at ca. 85% af brugerne ikke ser video med lyd på. Det er derfor klart i din interesse at tilpasse din videoproduktion, så den tiltaler din målgruppe. Sørg for, at der er undertekster på. Det er ærgerligt, hvis 85 ud af 100, der ser din video på Facebook, ikke får budskaberne med, fordi de ikke har lyd på.

Jo kortere, jo bedre. Brugerne på Facebook har det med at scrolle hurtigt videre. Det kender du sikkert selv? Fat dig i korthed, og vær skarp på, hvad du gerne vil kommunikere. Øv dig i en brandtale – eller din elevatortale – som tager ca. 25-30 sekunder. Sidder den lige i skabet, og tilføjer du undertekster, optimerer du chancen for at ramme hovedet på sømmet hos dine modtagere. Derfor er video et effektivt virkemiddel, der skaber resultater.

I TEXTA tilbyder vi professionel videoproduktion i Aarhus til små og store virksomheder. Om du har en webshop eller en større etableret rådgivningsvirksomhed, er ikke afgørende. Lad os tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, krav og behov, så vi kan hjælpe dig i mål med et produkt, du er tilfreds med – og som ikke mindst er med til at profilere din virksomhed.

Vi ser frem til at høre om dit projekt og rådgiver dig gerne fra start til slut. Vil du have os med som sparringspartner i forhold til selve udformningen og budskaberne, er vi jo specialister i content. Vi hjælper både med video til Facebook-opslag og de større produktioner på flere minutter med musik, grafik, undertekster og speaks.

Lad os tage en uforpligtende snak om video

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår.
Dennis Wormark Larsen
CEO & Partner
+45 42 46 20 19 dennis@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?