Ledige stillinger

Vi har p.t. ingen ledige stillinger.

Du er dog altid velkommen til at søge uopfordret via job@texta.dk.

Du kan læse mere om, hvilke områder vi bevæger os inden for, ved at klikke her, eller blive klogere på teamet på denne side. Se også vores søde og seje kunder og samarbejdspartnere – måske er det dem, du kommer til at spille sammen med.

Bliv en del af holdet

Er du en digital native? Brænder du for inbound marketing og kommunikation? Lyder selvstændig research, søde kunder/samarbejdspartnere og frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag som noget for dig?

Vi søger løbende nye kollegaer til vores kontor i Aarhus C. Stillingerne vil fremgå på denne side, hvor du også vil kunne læse om jobbets indhold, krav mv.

Vores nuværende team består af et væld af forskellige personligheder og profiler. Fællesnævneren er startup-mentaliteten, der betyder, at vi står og falder sammen. Vi knokler for og med hinanden, og vi forventer, at du er klar til at gøre det samme.

Til gengæld tilbyder vi, at du kan blive medlem af vores familie og en del af alt det, der gør teamet til noget særligt; en legendarisk fredagsbar, en pandekageflad ledelsesstruktur og muligheden for hele tiden at blive skarpere på content og/eller digital markedsføring for blot at nævne en håndfuld.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du klar til at trække i trøjen? 

Har du spørgsmål til os som arbejdsplads, eller er du allerede varm på idéen om at trække i TEXTA-trøjen? Indtast dine oplysninger nedenfor, så hører du fra os inden længe.

Peter Kragh Lauritsen
CCO & Partner

+45 71 96 06 05, peter@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Trustpilot-bedømmelser
5.0