Bare rolig – selvom døren på billedet måske er lukket, er vores metaforiske dør altid åben. Vores kontor er placeret i hjertet af Smilets by, og der er altid kaffe på kanden, hvis du har mod på et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Virksomhedsprofil

I TEXTA er vi specialister i inbound marketing. Vores hjerter og hjerner brænder for content, uanset medie og form. Vi hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at opbygge relationer og sikre rød tråd i deres digitale kommunikationskanaler på tværs af platforme. Altid med udgangspunkt i vores værdier om ærlighed, gennemsigtighed og faglighed.

Vi er (stolte) nørder, men også helt almindelige mennesker, der taler et sprog, du kan forstå. Ingen fine fornemmelser eller store armbevægelser. Kun massevis af ambitioner, gåpåmod og arbejdsomhed på vegne af din forretning og dine digitale kanaler.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine content-behov

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår.

Dennis Bach Wormark
CEO & Partner
+45 42 46 20 19 dennis@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?