Vores kontor er placeret i Smilets by, og der er altid kaffe på kanden, hvis du har mod på et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning. Du kan se mere om dem, vi tidligere har arbejdet med, på vores liste over referencer, og få indblik i det, vi kan hjælpe dig med her.

Virksomhedsprofil

I TEXTA er vi specialister i content marketing. Vores hjerter og hjerner brænder for indhold, uanset medie og form. Vi hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at opbygge relationer og sikre rød tråd i deres digitale kommunikationskanaler på tværs af platforme. Altid med udgangspunkt i vores værdier om ærlighed, gennemsigtighed og faglighed.

Vi er med dig lige fra den indledende strategi til den endelige eksekvering. På denne måde sikrer vi, at dit indhold og kommunikation har en retning og ikke er baseret på mavefornemmelser.

Vi er (stolte) nørder, men også helt almindelige mennesker der taler et sprog, du kan forstå. Ingen fine fornemmelser eller store armbevægelser. Kun tonsvis af ambitioner, gåpåmod og arbejdsomhed på vegne af din forretning og dine digitale kanaler.

Skal vi være på samme hold? 

Lyder vi som et godt match for dig og din forretning, og er du klar til et samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode? Indtast dine oplysninger i nedenstående formular, så hører du fra os.

Peter Kragh Lauritsen
CCO & Partner

+45 71 96 06 05, peter@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Trustpilot-bedømmelser
5.0