Breaking: For første gang i TEXTAs historie åbner vi nu dørene op for en heldig praktikant til sommer.

 

Er du klar til at løbe panden mod en mur, lære af det og løbe panden mod en anden mur for så at lære af dét også? Kan du se dig selv gøre det i Danmarks (måske) bedste content marketing-bureau og lære en hulens masse om content i det skrevne ord, content-gaps, skyscrapers, cornerstones, målgrupper, søgeordsanalyser og content-planer?

Hvem er TEXTA?

Vi er et rendyrket content marketing-bureau, der skriver – og intet andet. Familien består af 50 brødre og søstre, som tilsammen udgør en broget flok unikke ordjonglører, der alle har deres specialer og interesseområder. Vi har ambitiøse vækstplaner for 2019, og dem vil vi gerne have, at du bliver en del af og ikke mindst bidrager til. Vi udstyrer dig med nogle værktøjer til at eksekvere på opgaver for vores mange kunder, som er alt fra den lille iværksætter med behov for tekst til sin hjemmeside til de helt store e-commerce-sites.

 

Du skal være klar til at lære og have lysten til at få praktisk erfaring, så du er gearet til det farlige voksenliv på den anden side af studiet. Vi giver dig med andre ord metaforiske hår på brystet.

 

Hvem er du?

 • Du læser en eller anden form for kommunikation på uni-niveau.
 • Du er klar til at tage fire måneders praktik med fast arbejdstid fra 8-16 på vores kontor i Aarhus C med start medio august 2019.
 • Du har interesse for content marketing og har ambitioner om at blive den (måske) bedste kommunikatør med vægt på skrift.
 • Du er flueknepper og dermed kvalitetsorienteret.
 • Du er en holdspiller (meget vigtigt!).
 • Du besidder stor omstillingsevne – her går det stærkt.
 • Ordet ”selvudvikling” tænder dig.

 

Hvad sker der i praktikforløbet?

 • Du kommer til at beskæftige dig med strategisk tekstforfatning med afsæt i målgrupper.
 • Du kommer på sigt til at håndtere egne projekter, rådgive og eksekvere for kunder.
 • Du lærer at lave søgeordsanalyse, lægge content-strategi, lave content-planer, eksekvering heraf samt opfølgning.
 • Du får en mentor tilknyttet, som står for oplæring, sparring og feedback undervejs.
 • Der bliver løbende evalueret på dit forløb ved din mentor og direktøren

 

Hvordan søger du?

Sammen med dit CV sender du et stykke content, hvis mål er at vise, hvad du kan rent kreativt med ord. Det skal være nyt og ikke noget fra hylden. Og så skriver du tre skarpe linjer i e-mailen om, hvorfor du gerne vil være praktikant hos os. Send dine genistreger til dennis@texta.dk senest d. 1. april 2019 kl. 12.00 med “Danmarks (måske) bedste praktikant” angivet i emnefeltet i e-mailen. Vi holder løbende samtaler med henblik på ansættelse omkring d. 15. august 2019 (aftales ved ansættelse – vi er fleksible). Stillingen er på 37 timer pr. uge.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO & Partner, Dennis Bach Wormark, på ovenstående e-mail eller på telefon 42 46 20 19.

Dennis Bach Wormark

Dennis arbejder som CEO og er en ordkløver af Guds nåde. Han skriver hovedsageligt om emner inden for content marketing.

Log in with your credentials

Forgot your details?