Billy

Billy

Billy er et regnskabsprogram, som har fokus på at gøre livet lettere for små og mellemstore virksomheder. Hele kernen ved deres produkt er, at alle selv skal kunne styre bogholderiet på en nem samt overskuelig måde, så man altid har overblikket over virksomhedens finansielle situation og følingen med det.

 • Kunde

  Billy

 • Kompetencer

  Content marketing

 • Hjemmeside

  www.billy.dk

01. Scope

Regnskabsprogrammet Billy så dagens lys i 2009, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. Vokseværket skulle fortsætte, og derfor fik vi til opgave at hjælpe dem med at skrive artikler til deres vidensdatabase ”Billypedia”, så vi kunne trække mere trafik, men også hjælpe med at blive trusted advisor.

Udover den øgede trafik var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af relevante søgeord, men også at erobre ”placering 0”, også kaldet informationsboks eller featured snippet, hvilket opnås ved at besvare søgehensigten.

02. Approach

Først og fremmest skulle vi finde nogle relevante emner til ordbogen, som kunne generere relevant trafik til siden. Det gjorde vi ved at lave søgeordsanalyser, hvor vi fandt frem til alle de relevante søgeord, men også hvad søgehensigten var i Google, når folk ville vide mere om emnet, så vi kunne få fingrene i den famøse ”placering 0”. Vi har skrevet om følgende: Papegøjeplader, indtjening, kørselsgodtgørelse, rentabilitet, primo ultimo og fuldmagt.

Her er nogle eksempler:

03. Resultatet

Selve opgavens omfang er ikke stor, da Billy i forbindelse med en ændring i virksomhedsstrukturen besluttede at investere i interne content-ressourcer. Casen drejser sig om seks emner og tekster, de ikke tidligere havde noget information om, men alene disse tekster skaffer ca. 4.056 månedlige besøgende på de seks sider, de ranker nu på 651 nye søgeord, og det lykkes at skaffe 13 featured snippets fordelt på seks artikler.

 • 6 nye tekster
 • 4.056 mådelige besøgende
 • 651 nye søgeord
 • 13 featuredsnippet
 • Øget kendskab og synlighed til Billypedia.

Se også vores andre cases