Danske Commodities

Danske Commodities

Danske Commodities har siden 2004 handlet med commodity-produkter som strøm og gas i hele verden og har en årlig omsætning i millard-klassen. I og med at de opererer i hele verden og har kunder på forskellige kontinenter, kommunikeres der på kryds og tværs.

Levering og proces

De kom til os, fordi de havde behov for en ressource, der kunne bidrage med transskribering af intet mindre end 71 telefonsamtaler mellem en dansk og udenlandsk sælger, der foregik på engelsk. Deadline var relativt stram ift. mængden, og vi allokerede derfor et større team til at varetage opgaven.

Vi afsatte godt tre uger til opgaven og holdt kommunikationen undervejs, således at de var helt med på, hvor vi befandt os i processen. Selv ønskede de at bruge tiden på noget andet, der skabte merværdi til deres forretning.

Fokus på datasikkerhed

Vi har stort fokus på datasikkerhed – især når det drejer sig om transskribering og behandling af personfølsomme data. Derfor overfører vi filerne via en krypteret SFTP-server – eller, som vi gjorde i dette tilfælde – gik over på den anden side af gaden til Danske Commodities med et USB-stick.

I disse GDPR-dage er det essentielt vores forretningsgrundlag at behandle alle data, vi modtager, med respekt og stor forsigtighed. Vi lader det være op til kunden, hvordan vedkommende vil sende og modtage filer, eftersom vi har flere muligheder, der lever op til gældende praksis for overholdelse af datasikkerhed.

Susanne Svoldgaard

Legal Secretary, Danske Commodities

“Vi har været tilfredse med kommunikationen gennem hele forløbet. Vi oplevede en regelmæssig opfølgning fra TEXTAs side og følte, at vores opgave blev behandlet både professionelt og effektivt.”
Butik Blossom: Organisk vækst på 223,5%

LÆS CASE

Shaping new tomorrow - væksteventyr på flere sprog

LÆS CASE

4 sprog og 150.000 nye besøgende hver måned

LÆS CASE

Lad os tage en uforpligtende snak om dine content-behov

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår.

Peter Kragh Lauritsen
CCO & Partner
+45 71 96 06 05 peter@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Trustpilot-bedømmelser
5.0