Møblér

Møblér

Siden maj 2018 har vi samarbejdet med Møblér. Vi har bistået med udarbejdelse af content til deres webshop – herunder kategoritekster, videnstunge blogindlæg og beskrivelser af deres produkter m.m.

Samtlige tekster er udarbejdet med hjemmel i en søgeordsanalyse, så hver tekst er toptunet til at ramme plet i målgruppens søgehensigt, samt optimeret mod de ord, som brugerne oftest søger på.

I perioden har Møblér fået over 45.000 flere besøg fra søgemaskinerne månedligt.

mobler case indekstal

Sammenhæng med andre SEO-indsatser

For en god ordens skyld bør det noteres, at Møblérs SEO-fremgang ikke med garanti udelukkende skal tilskrives content marketing. Der kan være flere andre af Googles ranking-faktorer, der har spillet ind – fx antallet og kvaliteten af de links, der er rettet mod domænet, samt teknisk optimering af webshoppen foretaget af Møblér selv.

Khial Andar

Khial Andar

E-Commerce Manager

Vi har oplevet en markant fremgang i vores organiske trafik, siden vi indledte vores samarbejde med TEXTA. De leverer indhold i øjenhøjde til tiden og udfordrer os løbende på vores måde at tænke content marketing. Jeg har kun ros tilovers for TEXTA.
Sådan hjalp vi Danske Commodities med transskribering af 71 telefoninterviews

LÆS CASE

Skræddersyet content-team med mulighed for op- og nedskalering

LÆS CASE

Lad os tage en uforpligtende snak om dine content-behov

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak, er jeg klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig, når behovet opstår.

Dennis Bach Wormark
CEO & Partner
+45 42 46 20 19 dennis@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?