TIME:ANGELS

TIME:ANGELS

Her er en lidt anderledes case, som omhandler, hvordan vi hjælper Time Angels og deres grønne ambitioner.

 • Kunde

  TIME:ANGELS

 • Kompetencer

  Content marketing

 • Hjemmeside

  www.timeangels.co

Konceptet TIME:ANGELS så dagens lys i 2019 og er stiftet af den Sustainable Strategy Advisor Xenia Duffy Obel. TIME:ANGELS forbinder med bæredygtige start- og scaleups med rådgivere, der som Angels investerer tid uden beregning i at hjælpe de deltagende virksomheder med alt fra produktlancering til markedsføring.

01. Scope

TIME:ANGELS er et community, der løbende samles til events og sessions, hvor iværksættere kan mødes med potentielle Angels igennem et speeddating-setup.

Matcher både værdisæt og faglighed, faciliteter fællesskabet muligheden for at samarbejde om at løse det behov eller den udfordring, virksomheden har. Rådgiverne deltager alle i TIME:ANGELS på den præmis, at den investerede tid ikke skal koste iværksætteren noget.

02. Approach

I TEXTA er vi så vidt muligt fast inventar til TIME:ANGELS-meetups, hvor vi bidrager med vores viden inden for det digitale landskab – herunder primært content marketing. Vi stiller vores viden og kompetencer til rådighed for start- og scaleups, der ønsker at bruge de digitale kanaler til at skabe vækst, udbrede kendskabet til deres produkt eller formidle et bæredygtigt budskab.

Vi har i TIME:ANGELS-regi både investeret vores tid i form af rådgivning og strategisk sparring, men også med den eksekverende del, herunder produktion af indhold og e-mail marketing-setups.

03. Resultat

TIME:ANGELS er et af de samarbejder, vi er rigtig stolte af, og som vi løbende investerer tid og kræfter i. Det er et arnested for den bæredygtige omstilling i erhvervslivet, og vi er glade for at kunne bidrage med det, vi kan og ved. Det giver også os værdifuld indsigt i, hvad der rører sig i de forskellige miljøer, brancher og industrier, ligesom at vi får et mere opdateret produkt, når vi rådgiver vores øvrige kunder om bæredygtighed.

Vi har skabt følgende resultater:

 • Bidrag til etablering af bæredygtigt community og startupmiljø
 • Leveret rådgivning, eksekvering og strategiarbejde – helt uden beregning
 • Samlet investering på +200 timer fordelt på fire startups.
 • Øget viden omkring FN’s 17 verdensmål.

Se også vores andre cases