Tekstforfatter – hvert eneste ord tæller

Dine hjemmesidetekster er afgørende for dit sites placeringer i Googles søgeresultater. Ønsker du hjælp til bedre indhold fra erfarne tekstforfattere med øje for konverteringsoptimering og content marketing? Vi kobler søgemaskineoptimering og relevant indhold sammen – det skaber målbare og langtidsholdbare resultater.

Læs mere

SEO tekster – bliv fundet organisk

Søgeresultaterne på side 1 af Google løber med 92% af den samlede trafik. Skal du gøre dig forhåbninger om en plads i rampelyset og en bid af kagen, er relevant indhold en grundlæggende forudsætning. Vi hader keyword stuffing og duplicate content. Vores målsætning er din synlighed – er du klar til at stryge til tops på Google?

Læs mere

Produktbeskrivelser – informer og engager

Undersøgelser fra FDIH viser, at 81% af danske netshoppere er tilbøjelige til at fravælge en webshop, såfremt dennes produktbeskrivelser eller billeder er mangelfulde. Det er dog ikke kun dine kunder, der sætter pris på fyldestgørende produktbeskrivelser – Google tillægger ligeledes (relevante) produkttekster stor værdi.

Læs mere

Tekster til linkbuilding

Når du bygger links til din side, bør du sørge for relevant indhold i dine artikler. Vi hjælper dig med at skabe unikt content til brug i linkbuilding.

Læs mere

Webtekst – indhold til din hjemmeside

Webtekst er selve indholdet på din hjemmeside. Dine tekster skal informere, sælge og fange dine kunder. Tag os med på råd.

Læs mere

Korrekturlæsning

Stavefejl, forkerte kommaer og et kludret indhold kan få dine tekster til at fremstå uprofessionelle. Lad os kigge dem efter i sømmene.

Læs mere

Transskribering – fra lyd til tekst

At transskribere kan være et omstændigt arbejde, som kræver meget tid og hårdt arbejde. Lad os stå for transskribering af dine lydfiler.

Læs mere

Blogindlæg

Hvis du ikke har tid til at opdatere din blog med nyt content konstant, kan vi hjælpe dig med at skabe relevante og spændende blogindlæg.

Læs mere