Tekstforfatter – hvert eneste ord tæller

Dine hjemmesidetekster er afgørende for dit sites placeringer i Googles søgeresultater. Ønsker du hjælp til bedre indhold fra erfarne tekstforfattere med øje for konverteringsoptimering og content marketing? Vi kobler søgemaskineoptimering og relevant indhold sammen – det skaber målbare og langtidsholdbare resultater.

Læs mere

SEO-tekster – bliv fundet organisk

Søgeresultaterne på side 1 af Google løber med 92% af den samlede trafik. Skal du gøre dig forhåbninger om en plads i rampelyset og en bid af kagen, er relevant indhold en grundlæggende forudsætning. Vi hader keyword stuffing og duplicate content. Vores målsætning er din synlighed – er du klar til at stryge til tops på Google?

Læs mere

Transskribering – fra lyd til tekst

At transskribere kan være et omstændigt arbejde, som kræver meget tid og hårdt arbejde. Vi har hjulpet utallige studerende, et væld af virksomheder og diverse offentlige myndigheder med transskription. Lad os stå for transskribering af dine lydfiler, så du kan koncentrere dig om noget andet.

Læs mere

Produktbeskrivelser – informer og engager

Undersøgelser fra FDIH viser, at 81% af danske netshoppere er tilbøjelige til at fravælge en webshop, såfremt dennes produktbeskrivelser eller billeder er mangelfulde. Det er dog ikke kun dine kunder, der sætter pris på fyldestgørende produktbeskrivelser – Google tillægger ligeledes (relevante) produkttekster stor værdi.

Læs mere

Webtekst – indhold til din hjemmeside

Webtekst er selve indholdet på din hjemmeside. Dine tekster skal informere, sælge og fange dine kunder. Vi sørger for at strikke webtekster sammen, som både sælger og baner vejen til toppen af Google. Tag os med på råd, og lad os sammen løfte din hjemmeside eller webshop til nye højder.

Læs mere

Korrekturlæsning

Stavefejl, forkerte kommaer og et kludret indhold kan få dine tekster til at fremstå uprofessionelle. Ønsker du selv at skrive dine tekster, vil vi hellere end gerne kigge dem efter i sømmene for dig og sikre, at dit budskab fremstår klart og fejlfrit. Vores erfarne korrekturlæsere er eksperter i kommatering, retstavning og formulering.

Læs mere

Videoproduktion

Dine besøgende elsker videoindhold, og det gør Google i høj grad også. Video er en effektiv og cost-effective kommunikationskanal med statsgaranti for engagement, reach og brand awareness. Vi har mange års erfaring med videoproduktion, herunder alt fra udarbejdelse af manuskripter, filmarbejdet og efterfølgende redigering.

Læs mere

Norsk oversættelse - indtag landet mod nord

Lad os hjælpe dig med at indtage vores norske naboland. Vi sikrer en korrekt og troværdig oversættelse fra dansk til norsk på tværs af dine kommunikationskanaler med udgangspunkt i din virksomheds profil, værdier og målgruppe. Vores oversættere har alle norsk som modersmål og relevante uddannelser i bagagen.

Læs mere