Brug for en professionel løsning? Tag os med på råd

Nedenstående services er udsnit af de opgaver, vores kunder gennem tiden har efterspurgt. Præmisserne er de samme – målrettet og relevant indhold, der engagerer og konverterer. Har du brug for en tekst, der ikke fremgår nedenfor? Tøv ikke med at kontakte os – sammen finder vi en løsning.

Tekstforfatter – hvert eneste ord tæller

Dine hjemmesidetekster er afgørende for dit sites placeringer i Googles søgeresultater. Ønsker du hjælp til bedre indhold fra erfarne tekstforfattere med øje for konverteringsoptimering og content marketing? Vi kobler søgemaskineoptimering og relevant indhold sammen – det skaber målbare og langtidsholdbare resultater.

Læs mere om dine muligheder
Hos Texta får du de bedste tekstforfatter på markedet - til de bedste priser.
SEO tekster

SEO tekster – bliv fundet organisk

Søgeresultaterne på side 1 af Google løber med 92 % af den samlede trafik. Skal du gøre dig forhåbninger om en plads i rampelyset og en bid af kagen, er relevant indhold en grundlæggende forudsætning. Vi hader keyword stuffing og duplicate content. Vores målsætning er din synlighed – er du klar til at stryge til tops på Google?

Læs mere om dine muligheder

Produktbeskrivelser – informer og engager

Undersøgelser fra FDIH viser, at 81 % af danske netshoppere er tilbøjelige til at fravælge en webshop, såfremt dennes produktbeskrivelser eller billeder er mangelfulde. Det er dog ikke kun dine kunder, der sætter pris på fyldestgørende produktbeskrivelser – Google tillægger ligeledes (relevante) produkttekster stor værdi.

Læs mere om dine muligheder
produktbeskrivelser
Bygger du links, har du brug for unik tekst - få det her

Tekster til linkbuilding

Når du bygger links til din side, bør du sørge for relevant indhold i dine artikler. Vi hjælper dig med at skabe unikt content til brug i linkbuilding.

Jeg ønsker bedre tekster til linkbuilding

Webtekst – indhold til din hjemmeside

Webtekst er selve indholdet på din hjemmeside. Dine tekster skal informere, sælge og fange dine kunder. Tag os med på råd.

Jeg ønsker bedre webtekster på min hjemmeside
Hos Texta får du de bedste tekstforfatter på markedet - til de bedste priser.
Få en professionel gennemgang af dine tekster med vores korrekturlæsning

Korrekturlæsning

Stavefejl, forkerte kommaer og et kludret indhold kan få dine tekster til at fremstå uprofessionelle. Lad os kigge dem efter i sømmene.

Jeg ønsker korrekturlæsning på mine tekster

Transskribering – fra lyd til tekst

At transskribere kan være et omstændigt arbejde, som kræver meget tid og hårdt arbejde. Lad os stå for transskribering af dine lydfiler.

Jeg ønsker hjælp til transskribering
Transskribering til fair priser
Få indhold til din blog med vores blogindlæg

Blogindlæg

Hvis du ikke har tid til at opdatere din blog med nyt content konstant, kan vi hjælpe dig med at skabe relevante og spændende blogindlæg.

Jeg ønsker blogindlæg på min hjemmeside