Lad os stå for korrekturlæsning af din(e) tekst(er), så du undgår stavefejl, forkerte/manglende kommaer og kludret indhold.

Bestil nu

Korrekturlæsning – få styr på komma, sætninger og grammatik

Kommaregler, sætningskonstruktion og retskrivning – selvom dansk er vores modersmål, kan det fra tid til anden drille både i skrift og tale. Det kan være svært at holde styr på grammatikken i dine tekster – især hvis du har mange har flere tusind produktbeskrivelser eller kategoritekster. Ikke desto mindre er korrekturlæsning vigtigt i forhold til at sikre din troværdighed og et professionelt udtryk, idet stavefejl, fejlagtig tegnsætning og slåfejl kan være hæmmende eller forstyrrende for læseren.

Det er dog langt fra alle, der er dus med grammatikken og det danske sprog, hvilket egentlig ikke bør være nogen overraskelse. Vores sprog har to sæt kommaregler, massevis af uregelmæssige verber og forholdsvis mange vokalnuancer sammenlignet med eksempelvis spansk og engelsk, hvilket fra tid til anden medfører en række sjove sprog- og talefejl. Ønsker du, at din forretning skal fremstå seriøs og struktureret, er korrektur mere end bare prikken over i’et – det er kvalitetssikring, du bør tage alvorligt.

Billig korrekturlæsning – 99,95 kr. pr. side

Kniber det en smule med at huske reglerne for indskudte sætninger og komma mellem bydeformer? Hedder det ligge eller lægge? Hans eller sin? Rigtig eller rigtigt? Der er mange forskellige regler at tage højde for, uanset om du er i færd med at aflevere dit speciale eller udfærdige et tilbudsbrev, og vi ved af erfaring, at tid og penge er knappe ressourcer. Vi tilbyder korrekturlæsning til priser, hvor alle og enhver kan være med – såvel den studerende på SU som det nystartede, ambitiøse iværksætterprojekt.

Vores pris er 99,95 kr. pr. A4-side på 2.400 tegn inkl. mellemrum. Er deadline om lidt, eller ønsker du af andre årsager hurtig ekspedering, tilbyder vi lynhurtig korrekturlæsning mod et supplerende vederlag.

Er du studerende, og har du vældig travlt med større opgaver eller eksaminer? Lad os læse korrektur på dit speciale eller bachelorprojekt, så du kan bruge tiden på selve indholdet. Eksaminator og censor bør have fokus på det gode indhold – ikke fejl og grammatiske mangler i teksten. Lad os læse korrektur, mens du fokuserer på det indholdsmæssige – det er opskriften på en god karakter.

Har din virksomhed behov for løbende korrekturlæsning, får du hos os mulighed for tilknytning af en freelance korrekturlæser til varetagelse af dine korrekturopgaver. På denne måde sikrer du, at der er ensartethed i din forretnings tekstbaserede profil, og at du har en fleksibel freelancer, der kender din skrivestil.

Korrektur er afgørende for et professionelt budskab

Når vi læser aviser, blade, reklamer og hjemmesidetekster, lader den kritiske læser sig provokere af fejl og dårlige formuleringer i teksten. Korrektur er helt afgørende for, hvordan et budskab opfattes – en reklame kan være nok så godt skåret rent grafisk, men er der åbenlyse fejl i teksten, kan det spolere hele budskabet. God og grundig korrekturlæsning er derfor afgørende for et professionelt budskab, hvilket har stor betydning for din forretning eller din opgave på studiet. Er du i tvivl om, hvorvidt der skal komma foran “at”, eller om det skal hedde gulerødderne er skrællede/skrællet? Måske er det nutids r’er, der holder dig vågen om natten? Læg bekymringerne fra dig, og allier dig med en af vores kompetente korrekturlæsere med base i Århus, der har styr på gældende regler og praksis for retskrivning.

At konstruere sætninger og meningsfyldte formuleringer er et håndværk, der kræver teknisk snilde og indsigt. Korrekte og velformulerede sætninger bidrager til en bedre forståelse hos læseren, og ligeledes er flotte sprogblomster med til at engagere læseren samt skabe tillid og loyalitet. Har dine tekster til hensigt at sælge, er korrekturlæsning derfor en investering, som i den grad betaler sig. En britisk undersøgelse viser nemlig, at grammatiske fejl kan skade din virksomheds brand – hele 42% af respondenterne udtalte, at fejl og mangler var den mest fremtrædende årsag til en negativ opfattelse af en virksomheds brand på sociale medier.

Den korteste vej fra dine tekster til dine kunder er et korrekt, klart og konsekvent budskab, der er formuleret i øjenhøjde. Uanset om du beskæftiger dig med madlavning eller marketing, kan du hæve den sproglige standard med en effektiv og kompetent korrekturlæser, som forstår at slibe dine budskaber til, så de rammer hovedet på sømmet. Driver du en forretning, der har sin gang på nettet, har du typisk kun én chance for at overbevise dine kunder om, at de skal købe hos dig. Er der ikke læst korrektur på dine tekster, som er fyldt med fejl og knudret sprog, kan det være årsagen til, at kunderne vælger konkurrenten frem for dig.

Lad vores freelance korrekturlæsere kigge dine tekster efter i sømmene

Har du brug for en skarp og grundig korrekturlæser, der har helt styr på alt, der hedder grammatik, er vi hos TEXTA klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med korrekturlæsning på alt fra specialer til SEO tekster, og vi tilbyder korrekturlæsning til priser, der er særdeles konkurrencedygtige. Vores korrekturlæsere besidder høj faglighed og integritet, og de har alle relevante uddannelser inden for journalistik eller kommunikation. Vi tilbyder billig korrekturlæsning af alt det, du ikke selv har tid eller lyst til at kvalitetssikre, hvilket vi gør med stor passion.

Hos TEXTA har du mulighed for at få tilpasset korrekturlæsningen til dine behov, således at du får en løsning, der matcher dine krav og ønsker. Vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer eller lignende. Har du ambitioner om at øge salget i butikken eller score en bedre karakter i forbindelse med dit speciale, er grundig korrektur i høj grad noget, der kan optimere og finpudse dine budskaber, så de sidder lige i skabet. Vi gennemgår dine tekster med en tættekam, så selv de mindste “sproglus” må give fortabt. TEXTA er til for at hjælpe dig i mål med en række skarpe, engagerende og professionelle tekster, som gør en forskel for din forretning eller for din karakter.

Bestil korrekturlæsning på telefon 60 54 61 24, eller send en e-mail til kontakt@texta.dk.