Når du bygger links til din side, bør du sørge for relevant indhold i dine artikler. Vi hjælper dig med at skabe unikt content til brug i linkbuilding.

Bestil linkbuilding artikler

Få artikler og tekst til linkbuilding

Har du planer om at lave linkbuilding for at opnå bedre rankings i søgeresultaterne? Så har du højst sandsynlig brug for en masse tekst, som er relevant for den side, som du linkbuilder til.

Det er vigtigt, at dine linkbuildingartikler omhandler det produkt eller den service, du sælger. Sælger du eksempelvis vinduespolering, er det en god ide at have artikler og tekst om glade kunder eller fordelene ved professionel vinduespolering.

Med vores artikler er du på den sikre side. Du får kvalitet og billig linkbuilding. Vores priser starter fra 0,25 kr.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding går i bund og grund ud på at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne ved at linke til din hjemmeside fra andre steder på nettet. Dette kaldes på dansk også at “bygge links”.

Der er rigtig mange måder, hvorved du kan skabe linkværdi for din hjemmeside. Nogle af de mest anvendte kan du finde herunder:

  • Gæsteindlæg
  • Blogindlæg
  • SPLOGS
  • Referencer/udtalelser
  • Samarbejde med andre sider
  • PR og presseomtale
  • Sociale medier

Du kan finde mere information om disse måder at linkbuilde på i vores blogindlæg omkring emnet.

Hvad skal man bruge tekst til?

Tekst er en meget vigtig del af linkbuilding. Hvis du udelukkende linker fra tomme sider uden indhold, vil du med overvejende sandsynlighed opleve, at Google ikke belønner dig med bedre placeringer, snarere tværtimod. Google elsker tekst, fordi mennesker elsker tekst. De sider du linker fra til din egen side, skal derfor have et indhold.

Tilfældigt indhold eller direkte irrelevant tekst kan dog også være skadeligt og have den modsatte effekt. Forhandler du segboards på din webshop, er links fra en helseblog ikke ligefrem de mest relevante.

Derudover vil teksten, hvori linket indgår, umiddelbart ikke have relevans for din hjemmeside, hvilket forvirrer Google. Ser den, at en tekst omkring aloe vera linker til dine segboards, vil den undre sig og i værste falde straffe begge sider.

Det er derfor uhyre vigtigt, at dine tekster eller artikler, som du bruger til linkbuilding, er relevante for begge hjemmesider. Ydermere er det fornuftigt, hvis du kan finde hjemmesider, som har en målgruppe, der minder om din egen. På denne måde får du mest SEO og linkværdi ud af din linkbuilding.

Bestil linkbuilding artikler