SEO-tekster er din genvej til Googles søgeresultater. Vi tilbyder at optimere dine tekster ift. udvalgte søgeord.

Bestil nu

Billige SEO-tekster – til tops på Google med raketfart

Lad os starte med et spørgsmål:

Hvad er SEO-tekster?

Det korte svar er mange ting. Det mere konkrete og brugbare svar lyder, at såfremt du ønsker en hjemmeside, der er synlig og lettilgængelig på Google, er SEO-tekster umulige at komme uden om. Utallige undersøgelser viser, at siderne på side 1 af Google løber med cirka 92% af den organiske trafik, hvilket er lig med kunder i butikken, omsætning og sorte tal på bundlinjen. Vil du have have mere relevant trafik til din side og sælge mere, end du gør i dag, er gode SEO-tekster altså uden tvivl noget, du bør prioritere højt.

En SEO-tekst er meget mere end almindelig tekst, som blot indeholder et bestemt søgeord – det handler i dag i højere grad om kvalitetsindhold, som er målrettet en bestemt gruppe modtagere. Effektive SEO-artikler indeholder naturligvis relevante søgeord, der kortlægges og udvælges ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse, som er en uundværlig del af søgemaskineoptimering. I takt med at Google kontinuerligt udvikler sin i forvejen avancerede algoritme, som er den formel, der bestemmer din hjemmesides placeringer i søgeresultaterne, stilles der endvidere også større krav til, hvad der karakteriseres som værdifuldt indhold og dermed moderne SEO-tekster.

Der er ingen eksakt facitliste for, hvor høj søgeordstætheden skal være i en SEO-tekst, men man siger, at 2-5% i de fleste tilfælde er passende, og at teksten som minimum skal indeholde 500 ord for at være fyldestgørende samt indeholde tilstrækkeligt med nyttig og brugbar information for læseren. Det er dog vigtigt at huske, at kvaliteten af indholdet alle ugens dage er det vigtigste, hvorfor 200 knivskarpe ord altid vil være at foretrække over en halvsløj roman på flere tusind ord. Google er nemlig efterhånden blevet så kompleks, at søgemaskinen sagtens kan skelne mellem tekster, der giver værdi for læseren, og tekster, der ikke gør. Algoritmen er nemlig baseret på alt fra LSI (Latent Semantic Index) til antallet af links, der peger mod din hjemmeside, hvilket gør, at det i dag kan virke som raketvidenskab at udfærdige en velfungerende SEO-tekst med mere end 200 parametre at tage højde for. Vil du have gode SEO-tekster, kræver det kort sagt en erfaren og kompetent SEO-tekstforfatter, der samtidig evner at skrive relevant til målgruppen for indholdet.

Søger du et godt tilbud på billige SEO-tekster, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder indhold og tekster, som skaber mere trafik til din side og øger sandsynligheden for et salg. Hos TEXTA får du billige tekster til din hjemmeside eller webshop, hvor kvaliteten og søgevenligheden er i højsædet. Vi står klar til at hjælpe dig med dine SEO-tekster og artikler, så du kan give din forretning et løft i både synlighed, tilstedeværelse og omsætning.

Sådan søgemaskineoptimerer vi din SEO-tekst

For at optimere dine SEO-tekster til søgemaskinerne udarbejder vi forud for selve skrivearbejdet en grundig søgeordsanalyse, hvor vi blandt andet ser på, hvilke søgeord der er relevante for dig og din forretning, samt hvor stor en konkurrence de enkelte søgeord er præget af. For at kunne udarbejde en SEO-tekst kræver det en analytisk tilgang, da det giver klart de bedste resultater og dermed bedre placeringer på Google.

Vi indarbejder naturligvis de søgeord, dine potentielle kunder bruger, i din SEO-tekst, hvilket øger sandsynligheden for, at de finder frem til netop dig og din hjemmeside – og ikke konkurrenten. Vil du styrke din online tilstedeværelse, bør du få skrevet dine tekster af en velbevandret SEO-tekstforfatter, som besidder de kvaliteter og kompetencer, der sikrer dig bedre rangeringer i søgemaskinerne.

Google og andre søgemaskiner er i de seneste par år blevet så forholdsvis skarpe til at vurdere, hvorvidt en SEO-tekst er værdifuld for læseren eller ej, og hvad der må betragtes som spam. Når vi søgemaskineoptimerer dine tekster, indarbejder vi også LSI i dem, som er vigtigt i forhold til at nævne relaterede søgeord, der bekræfter, hvad teksten omhandler. Desuden anvender vi også såkaldte long tail keywords, som er bredere søgetermer, der typisk er mere specifikke. Vi har endvidere fokus på generelle content marketing-principper, herunder CTA (Call to Action) og USP (Unique Selling Propositions). Vil du skabe mere synlighed omkring din online forretning, skal du skabe mere værdi for dine kunder. Det gør du i dag ved hjælp af kvalitetsindhold.

I TEXTA sørger vi løbende for at holde os ajourført med best practice inden for søgemaskineoptimering og content marketing, hvilket gør os i stand til altid at kunne tilbyde indhold af høj kvalitet. Vil du have SEO-artikler til en pris, der er blandt de absolut bedste i branchen, kan vi prale af en pris på blot 0,5 kr. pr. ord.

Få optimeret dit indhold af en professionel SEO-tekstforfatter, som forstår at plukke sprogblomster og placere ordene i en sådan rækkefølge, at dine tekster sælger dine produkter eller ydelser på bedste vis. Vi lytter til dine behov, ønsker og krav til implementering af dine kerneværdier, så du altid kan stå inde for indholdet på din hjemmeside eller webshop.

Lad vores professionelle tekstforfattere skrive dine SEO-tekster

Skal du bruge knivskarpe SEO-tekster uden tomme løfter og fyldord, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi har optimeret SEO-artikler og indhold for mere end 200 tilfredse kunder, og med et team bestående af 15 passionerede tekstforfattere og et væld af kompetente freelancere kan vi hjælpe både små og store virksomheder med SEO-tekster. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille, da vi ser lige så stor glæde i at skabe værdifulde resultater for den lille, nystartede webshop, som vi gør med det internationale konglomerat.

Hos TEXTA får du både gode og billige SEO-tekster, som vi udarbejder målrettet til din målgruppe. Med personificeret og engagerende indhold er vi i stand til at skabe merværdi for læserne/forbrugerne samt øge dine konverteringsrater. Har du en shop eller et website, der udelukkende genererer sin omsætning på nettet, er SEO artikler og tekster lige præcis det, der kan skabe større synlighed og bidrage til bedre tal på bundlinjen. Og bare rolig – du kan sagtens kombinere AdWords og søgemaskineoptimering.

Hos TEXTA skriver vi flere hundredtusindvis af ord om måneden, og vi har dygtige skribenter, som alle har hver deres unikke kompetencer inden for forskellige interesseområder. Du får derfor et alsidigt tekstbureau og en sparringspartner, som kan løfte din forretning til et nyt niveau med engagerende, relevante og velformulerede SEO-tekster.

Bestil dine tekster på telefon 60 54 61 24, send en e-mail til kontakt@texta.dk eller benyt formularen til venstre.