Webtekst er selve indholdet på din hjemmeside. Dine tekster skal informere, sælge og fange dine kunder. Tag os med på råd.

Bestil nu

Webtekster er din genvej til toppen af Google

Har du en forretning, der udelukkende figurerer online, er webtekster et absolut must, da det på sin vis er din mulighed for at fortælle dine potentielle kunder, hvad du kan, hvad du har at tilbyde, og hvorfor de skal vælge dine produkter frem for alle mulige andre, der tilbyder det samme. En webtekst dækker over alle typer tekster, der findes på nettet, hvilket blandt andet kan være produkttekster, kategoritekster, forsidetekster og firmabeskrivelser, som alle hver især har til formål at fortælle noget om nogen eller noget. Hjemmesidetekster og ikke mindst de “rigtige” hjemmesidetekster kan have enormt stor indflydelse på din forretning.

Har du en hjemmesidetekst af ringe kvalitet, der ikke fortæller ret meget om din forretning, dine produkter/ydelser og dine værdier, er kunderne ikke særligt tilbøjelige til at købe hos dig. Mest fordi at de ikke kan finde dig på Google, og fordi det er af afgørende betydning, om du forstår at sælge varen og skrive webtekster, der sælger. Gode og beskrivende webtekster er med til at sælge dine produkter eller ydelser.

De er derfor essentielle for din forretning og bør tillægges mindst lige så stor værdi som en fysisk sælger i en butik. Det gælder om at skrive en webtekst, der bidrager til øgede konverteringsrater, fordi det er så godt skrevet, at folk ikke kan lade være med at købe. Hjemmesidetekster har også en uvurderlig betydning for dine kunder, da kvalitets content er berigende for læseren/modtageren, som bliver draget af fortryllende tekster, der taler til underbevidstheden.

Uanset om det er en hjemmesidetekst til en forside eller en produktbeskrivelse, er det vigtigt at tænke søgemaskineoptimering hele tiden. Du skal naturligvis ikke kun skrive for at behage Google, men ikke desto mindre er SEO altafgørende i kampen om at skabe større synlighed og tilstedeværelse, hvor det er rigtig sjovt.

Vil du på side 1 på Google, skal dine webtekster sidde lige i skabet og være bedre end dine konkurrenters. Yderligere skal de være skræddersyet til din målgruppe, således at alle dine tekster taler i øjenhøjde til dine kommende kunder. Ansku dine webtekster som et online menukort, der ligger blandt tusindvis af andre. Gør dem så unikke og perfekte, at Google og kunderne vælger dine hjemmesidetekster og produkter over alle andres.

Hjemmesidetekster skal være relevante og engagerende

Når vores tekstforfattere udfærdiger dine hjemmesidetekster, har vi fokus på en masse sideløbende parametre, som munder ud i relevante og engagerende tekster. Alt for mange gør brug af tomme fyldord, ligegyldige floskler, som faktisk er til større irritation end gavn, og en masse intetsigende beskrivelser. Hos TEXTA går vi struktureret og analytisk til værks, da vi anser god tekstforfatning af hjemmesidetekster som værende et håndværk, der skal udføres med grundighed og omtanke.

Når vi skriver webtekster, der sælger, ser vi nøje på sætningskonstruktioner i forhold til forståelse hos målgruppen samt implementerer SEO som en integreret del af vores grundige arbejdsprocesser. Vi har altid ét mål for øje, og det er at lave helt unikke webtekster, der skaber resultater for dig som kunde. Resultater som du i sidste ende kan se på din bundlinje.

Gode hjemmesidetekster tager afsæt i dine kerneværdier og USP’er (Unique Selling Points), da det handler om at brande din virksomhed og dine varer/ydelser, således at det skaber værdi for din forretning og samtidig giver din kunde en masse brugbare og relevante informationer. USP’er kunne for eksempel være en punktopstilling af din erfaring, dine udmærkelser/priser, antal kunder gennem tiden, score på Trustpilot eller mange andre ting, der gør dig stolt af din forretning, og som skal være med til at sikre, at kunderne vælger din butik over en anden, der tilbyder det samme. Med en rigtig god webtekst fortæller du, hvad der gør dig bedre – og det er lige præcis alt det, vi er eksperter i. Desuden er vi knivskarpe til at analysere, hvilke søgeord der er gavnlige for din business i Googles søgeresultater.

SEO fylder en del i vores mindset, men på den gode måde. Vi er velvidende om, at semantik og naturlige sætninger har langt større værdi set med Google briller end hjemmesidetekster med unaturlig høj søgeordstæthed. Længden af en webtekst er også en væsentlig faktor, da for lidt tekst typisk ikke er fyldestgørende i forhold til at få beskrevet en forretning til fulde. En gennemsnitstekst skal gerne være minimum 500 ord, hvilket svarer til lidt under en A4 side i et Word-dokument.

Der er derfor en hel del content, der skal være engagerende og relevant for læseren, og det skal være de helt rigtige ord og sammensætninger af ord, hvis de skal sælge og øge dine konverteringsrater. Google er på mange måder djævlens advokat på læsernes/forbrugernes vegne, hvilket kvalitetssikrer, at alt det gode ligger øverst i søgeresultaterne. Desuden skal det være nemt at købe dine produkter eller ydelser, hvorfor der skal være en tydelig købsknap eller som herunder, hvor vi fortæller, hvordan du bestiller billige hjemmesidetekster, der sælger.

Få webtekster, der sælger

Har du brug for en hjælpende hånd til at udfærdige professionelle webtekster, der sælger, tilbyder vi hos TEXTA at tage hånd om din opgave, således at du kan koncentrere dig om noget, der giver dig værdi. Vi er rig på erfaring inden for alle typer webtekster, da vi skriver mere end 1,5 millioner hver måned for alverdens virksomheder. Vi har hjulpet den lille webshop med hjemmesidetekster om accessories til børn til den store shop med flere tusinde produkter på hylderne.

Dermed sagt er vi klar til at hjælpe dig med dine webtekster – uanset hvor mange du skal have lavet. Er du helt på bar bund i forhold til, hvad du gerne vil have, står vi til rådighed i forhold til sparring og kyndig vejledning. Vi kan varetage alt fra SEO analyse til det sidste punktum, så du kan bruge din tid der, hvor du får mest ud af den. Så gør vi det, vi er gode til – nemlig at skrive webtekster, der sælger.

Bestil dine tekster på telefon 60 54 61 24 eller send en e-mail til kontakt@texta.dk.