Har du solid erfaring med e-mailmarketing og e-mailplatforme, og brænder du for at levere det højeste niveau inden for e-mailmarketingstrategi? Så har vi den perfekte stilling til dig!

Hos TEXTA søger vi lige nu en engageret kollega, der med sin store interesse for e-maileksekvering bidrager til, at vores kunder får succes med deres e-mailmarketing.

Vi hjælper vores kunder med at transformere leads til kunder

Som seniorkonsulent i vores B2C-team kommer du til at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt med e-mailmarketing på tværs af en bred vifte af kunder. Du kommer til at være fagligt fyrtårn i et dygtigt team af e-mailmarketingspecialister, der blandt andet hjælper kunder med at opsætte og eksekvere e-mailkampagner og automations. Med din indsigt i segmentering har du en teknisk forståelse for, hvordan man arbejder kreativt med e-mails. Du bidrager desuden med viden om, hvordan man bedst overvåger, udvider og optimerer kundernes opsætninger.

Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du også tager dig af følgende opgaver:

  • løbende rådgivning og rapportering af resultater
  • udarbejdelse af arbejdsplaner til udsendelse af kampagner og automatiske e-mailflow
  • optimere performance af e-mails ved hjælp af split testing
  • kvalitetssikring af vores e-mailmarketing og opkvalificering af e-mailmarketingspecialisterne i dit team.

Vi leder efter en dedikeret kollega, der gør en forskel for vores B2B- og B2C-kunder. For at få succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du er god til at motivere dine omgivelser, så opgaverne bliver løst på den bedst mulige måde.

Dine daglige opgaver vil hovedsageligt bestå af eksekverende og rådgivende arbejde for din egen kundeportfolio. Som seniorspecialist vil du dog også skulle kvalitetssikre teamets arbejde, så vi altid leverer den ypperste kvalitet til vores kunder. Det vil være dit ansvar, at teamet får den nødvendige opkvalificering – enten fra dig selv eller gennem kurser eller oplæg fra tredjepart.

Vi har tonsvis af ambitioner, gåpåmod og arbejdsomhed – vil du være med?

Når du arbejder hos TEXTA, bliver du en del af et rendyrket content marketing-bureau, der hjælper større og mindre B2B- og B2C-kunder inden for en bred vifte af brancher. Vores team består af +50 content-specialister, e-mailspecialister, creative-specialister, copywriters, skribenter, oversættere, korrekturlæsere og transskribenter, der alle har individuelle specialer og interesseområder. Du kan desuden se frem flexordning med mulighed for hjemmearbejdsdage, personalearrangementer, interne udviklingskurser og et hold af kollegaer, der hver dag spiller hinanden gode. Stillingen er på 37 timer om ugen eksklusive frokost.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • har solid erfaring med e-mailmarketing fra bureaubranchen eller en lignende stilling
  • har en teknisk forståelse og tænker e-mails på et strategisk, taktisk og operationelt plan
  • er udadvendt, selvkørende og trives med en alsidig og energisk hverdag.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive seniorkonsulent i B2C-e-mailmarketing hos TEXTA, skal du sende dit CV og ansøgning til job@texta.dk hurtigst muligt. Vedhæft din ansøgning og dit CV som PDF, og skriv ”Seniorkonsulent, e-mail” i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Louise Lundgreen, på louise@texta.dk eller 71 79 05 09.

Ønsket opstart er 1/4 2023 – vi rekrutterer løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op