Kunne du tænke dig at komme i praktik i en spændende virksomhed i rivende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med e-mailmarketing til alverdens B2C-virksomheder? Så skal du læse med nu!

Her hos TEXTA er vi altid på udkig efter dygtige studerende, der har lyst til at komme i praktik hos os. Under forløbet som e-mailmarketing-praktikant vil du komme helt i dybden med e-mailmarketing-disciplinen, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med automations og kampagnemails til vores B2C-kunder. Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • e-mailautomations (velkomstflow, tabt kurv-flow osv.)
 • kampagnemails
 • content-planer
 • rapportering
 • leadgenerering.

Hos TEXTA har vi travlt, og derfor vil du som e-mailmarketing-praktikant indgå som en del af teamet. Du får ansvar for at løfte opgaver for vores kunder og bidrage til teamet, præcis som vores specialister gør.

Du vil få en grundig introduktion til e-mailmarketing og ikke mindst Klaviyo, som er det program, vi primært arbejder i.

Du får desuden mulighed for at sidde med på kundemøder, så du får et grundigt indblik i konsulentrollen og dens mange facetter.

Læs mere om Texta her

Hvad får du med i rygsækken med et praktikophold hos TEXTA?

Vores praktikophold er sammensat, så du kommer til at fylde din rygsæk med en masse viden og faglighed inden for e-mailmarketing til B2C-virksomheder.

Vi forventer, at du blandt andet kommer til at prøve kræfter med følgende i løbet af praktikforløbet:

 • strategiske overvejelser, der ligger bag e-mailmarketing.
 • personaer, kunderejse og tone of voice i forhold til de forskellige tekster, du skal skrive til kunder.
 • praktisk opsætning af både simple kampagnemails og komplicerede automations.
 • leadgenerering hos B2C-virksomheder.

Når forløbet starter, får du tilknyttet en intern mentor, der er din kontaktperson. Din mentor vil altid være ved din side, sørge for at du trives på arbejdspladsen og sikre, at du kommer omkring de ting, du skal i løbet af praktikforløbet.

Vi stiller selvfølgelig alt nødvendigt udstyr og software til rådighed under praktikopholdet, og du kan også se frem til en lækker frokostordning og sjove sociale arrangementer.

Vi forventer, at du …

 1. er i gang med en videregående uddannelse
 2. har mulighed for at gennemføre et praktikforløb med en varighed på minimum 3 måneder
 3. har mod på at arbejde med og lære disciplinen e-mailmarketing
 4. mestrer det danske sprog – herunder grammatik og kommatering
 5. er klar på en travl men udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive e-mailmarketing-praktikant hos TEXTA, skal du sende dit CV og en ansøgning til job@texta.dk hurtigst muligt. Vedhæft din ansøgning og dit CV som PDF, og skriv ”e-mailmarketing-praktikant” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål angående praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte COO, Louise Lundgreen, via louise@texta.dk eller på tlf. 71 79 05 09. Vi rekrutterer løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi søger praktikanter til efteråret 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op