En strategi er fundamental for at skabe retning for dine marketing- og kommunikationsindsatser og i sidste ende opnå succes. Vi hjælper dig med at spinde den røde tråd, der binder dine digitale kommunikationskanaler sammen, så du står stærkt som brand.

Strategien for din marketing, kommunikation eller forretning er aldrig ’one-size-fits-all’, og nogle gange ligger udfordringen et andet sted, end man havde troet til at starte med. Vi hjælper dig med at udstikke den retning, der skaber værdi for dine kunder og giver mening for dit brand.

Fingeren på forretningsforståelsen

Det er jo i virkeligheden det, strategiarbejdet handler om. At forstå din forretning og omsætte den indsigt til handling. Men det er ikke noget, man gør halvhjertet eller på den halve tid. Forretningsforståelse bygger på erfaringer og indsigter fra alle de mennesker, der tilsammen udgør en virksomhed. Kollegaer, leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Strategien er summen af viden, holdninger, værdier, målsætninger og mennesker i og omkring din organisation. For at regnestykket går op, skal vi kende mellemregningerne, så vi ikke bare ved, hvor vi skal hen, men hvordan vi kommer frem. Vi skal lægge fundamentet til fremtiden, men hele tiden holde fingeren på forretningsforståelsen. Det er vores indstilling til strategi.

9 ud af 10 strategier drukner i PowerPoints og floskler

Det er en kedelig statistik, som vi er ret sikre på. Strategier ender desværre ofte et af to steder. I skåltaler og store armbevægelser, men uden forbindelse til hverdagen, eller som dødfødt lang tid før implementeringsfasen. Det må og skal du undgå. Ikke kun for at spare penge og tid, men også for at du ikke ender med at sætte en forkert (eller slet ingen) kurs.

Vores strategiarbejde skal give mening. Vi tager afsæt i den kontekst, du arbejder i, og vi har et udgangspunkt om, at en god strategi er en, der bliver brugt og fulgt. Målet er ikke, at du i slutningen af processen sidder med et flot strategidokument. Du skal have forståelsen og værktøjerne til at flytte din marketing og kommunikation i den rigtige retning.

Tro kan flytte bjerge. Strategi kan flytte forretning. Hvad vælger du?

Bliv ringet op