Dit brands visuelle udtryk er din modtagers første indtryk og noget, du bør prioritere for at skabe genkendelighed på tværs af platforme og kanaler. En vellykket visuel identitet er med andre ord en forudsætning for vellykket kommunikation. Hos Texta kan vi hjælpe med alt fra brandstrategi, visuel identitet og grafisk design til print.

Indpakning til dine budskaber

De fleste budskaber har godt af kreativt selskab. Og nogle gange er det selve indpakningen, der gør hele forskellen. Den kreative krog, det visuelle virkemiddel eller den grafiske genistreg. Måden, du pakker dit indhold ind på, har rigtig meget at sige, når dine modtagere skal pakke det ud, forstå og handle.

Vi hjælper vores kunder med design til hverdagen, men også til de helt særlige lejligheder. Når virkeligheden kalder, og virksomheden skal på messe eller i målgruppens postkasser. Når de digitale platforme hungrer efter designdiesel til annoncer, nyhedsbreve eller Web. Eller når dit brand skal se sig i spejlet og finde eller genopfinde sig selv.

Fortæl, hvem du er – uden at sige det

Hvem er du, og hvad vil du? Og kan du fortælle det uden at sige det med ord? Rigtig mange brands har gjort sig tanker om farver og skrifttyper, men halter på hv-spørgsmålene og den designmæssige selvforståelse. Kunne du genkende dit eget brand, hvis du fjernede logoet, teksten og konteksten? Du er ikke alene, hvis du svarer nej.

Det handler om at bygge noget, der kan stå alene, når omstændighederne kræver det. Uden støttehjul, men med eget liv og formål. Godt design er ligesom en god vittighed. Det skal ikke forklares, men forstås. Det kan og vil vi gerne hjælpe dig med.

Er du klædt på til lejligheden? Ellers vil vi gerne hjælpe dig.

Bliv ringet op