Nede på jorden, højt til loftet

Texta er et digitalt marketingbureau. Vi arbejder med inbound marketing, herunder eksempelvis content, e-mailmarketing, design og distribution. Fælles for alt det, vi laver, er menneskerne, der laver det. Vores vigtigste aktiv er vores hjerner og hænder. Det er vi meget bevidste og ydmyge omkring. Derfor er trivsel ikke bare et punkt blandt mange, men den vigtigste opgave for os som organisation. Det skal være sjovt og give mening at gå på arbejde, og derfor knokler vi hele tiden på at sikre de bedste rammer for os selv og hinanden.

Her er udvikling et nøgleord. Personligt såvel som fagligt. Marketing og kommunikation er et håndværk i konstant udvikling og forandring, og det vil vi gerne være en del af. Når vi leder efter kollegaer, kigger vi efter mennesker, der brænder for at dygtiggøre sig og lære. Så vi kan give vores kunder den bedste løsning, men også så vi kan blive bedre, modigere og stærkere. Som en del af #teamtexta får du mulighed for og plads til at specialisere dig inden for dit felt, ligesom at du er omringet af ligesindede kollegaer, der gerne vil lære og lære fra sig.

I en virksomhed er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed, men når medarbejderne driver værket, er det vigtigste, at hverdagen fungerer optimalt for dem, og at de trives.

Nicolai Richardt Mortensen, CEO

Hvad tilbyder vi?

Flex-model

Mentorordning

Månedlige sociale arrangementer

Frokostordning

Månedlige one2ones

Massageordning

Fokus på:

Onboarding. Godt begyndt er halvt fuldendt. I vores onboarding-forløb sørger vi for, at du får en god og tryg opstart. Der bliver lagt en detaljeret plan for den første tid, og du får en grundig intro til hele organisationen. Din mentor hjælper dig med stort og småt, så du falder godt til.

 

Udvikling. Vi er ambitiøse, og vi sætter en ære i hele tiden at blive dygtigere til det, vi laver. Det er vigtigt, at du har lyst til og mod på at udvikle dig. Både fagligt og personligt. Vi hjælper dig naturligvis igennem en personlig udviklingsplan, som vi løbende reviderer og bygger ovenpå.

Trivsel. Glade medarbejdere giver glade kunder. Vi arbejder aktivt med trivsel gennem mentorforløb, månedlige one2ones, trivselsundersøgelser og en flexmodel, der gør det nemt at tilrettelægge sin arbejdsdag. Det har gjort, at vi af flere omgange har modtaget Zoios’ Happy Workplace Award.

 

Fællesskab. Vi vil være et fællesskab for hinanden og den enkelte. Vores personaleforening arrangerer events en gang om måneden, men vi laver også andre ting uden for arbejdstiden. Vi bruger meget tid med vores kollegaer, og derfor er det vigtigt, at vi har det godt sammen.

Vil du være det nyeste stjerneskud i marketingbranchen?

Vi elsker ambitioner og hylder viljen til at lære. Bliv klogere på vores praktikforløb.

Ved vi ikke, hvor meget vi mangler dig? Så vil vi rigtig gerne vide det

Vores dør er altid åben, hvis det giver mening. Send en opfordret, uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål til en af vores stillinger eller bureau-hverdagen?

Så har vi svarene. Kontakt Louise Lundgreen på 71 79 05 09 eller louise@texta.dk.

Bliv ringet op