Tysk oversættelse

Mit Englisch kommt man durch, mit Deutsch kommt man weiter. Lad os hjælpe dig videre til vækst i Europas motorrum.

Det tyske marked åbner op for et væld af muligheder, og vil du gerne skalere din virksomhed til nye højder dernede, er en tyskoversættelse af forretningsdokumenter, din hjemmeside samt øvrig kommunikation en forudsætning for at kunne nå ud til forskellige målgrupper. Hos TEXTA kan vi hjælpe med tysk oversættelse af alt fra webshop og hjemmeside til annoncer samt interne og eksterne dokumenter. Lad os varetage dine oversættelser til tysk, og kom ét skridt tættere på dine eksportdrømme i Tyskland.

Dansk til tysk – realisér dine eksportdrømme

Hos TEXTA hjælper vi både private og erhverv med tysk oversættelse, og vi kan både være behjælpelige med mindre og større oversættelsesopgaver til tysk. Hvis du har store eksportdrømme og ambitioner på vegne af din virksomhed, er det naturligt at træde ind på det tyske marked.

Det byder dog også på udfordringer i forhold til kommunikationen, som skal løses. Vil du gerne styrke din troværdighed og sikre relationsskabende kommunikation og indhold, der sælger? I så fald hjælper vi dig gerne med dette ved hjælp af tysk oversættelse.

Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere for at sikre, at oversætteren har et dybt kendskab til sproget, således at oversættelserne bliver så korrekte som overhovedet muligt. Du får også tildelt én fast kontaktperson hos os, som sørger for, der altid er taget hensyn til eventuelle kulturelle, demografiske og lovgivningsmæssige forskelle.

Derudover sørger kontaktpersonen også for, at dine dansk-til-tysk-oversættelser bliver leveret i den aftalte kvalitet. Der er ganske enkelt kvalitetstjek fra start til slut, når du lader TEXTA varetage tysk oversættelse.

Prøv vores prisberegner

indtast antal ord i teksten.

Vælg tekstens original sprog.

Vælg det sprog teksten skal oversættes til

{{ resultMessage }}

Tysk oversættelse – vi dækker ethvert behov

Hos TEXTA hjælper vi dig med enhver form for tysk oversættelse, og det gælder alt fra de mere komplicerede (og tekniske) oversættelser til de mere lette. Hvad end du søger fri oversættelse til tysk, omformuleringer, finpudsning af en tekst eller 1:1-oversættelse til tysk, står vores oversættere klar.

Vi dækker en bred vifte af oversættelsesopgaver, således at du kan få løst netop dén opgave, du har brug for hjælp til. Skulle du også have behov for tekstforfatning, hvor indholdet udarbejdes fra bunden, kan vi også være behjælpelige med det. Vores modersmålsoversættere har nemlig ikke blot flere års erfaring inden for tysk oversættelse, men derimod også både tekstforfatning og korrektur.

Når du vælger at samarbejde med os, kan du forvente en leveringstid på 3-5 hverdage på tysk oversættelse. Ligger du dog inde med en større bestilling, vil der blive aftalt en deadline. Vi tilbyder også ekspres-oversættelse, så vidt det er muligt, og du er mere end velkommen til at sende en mail til kontakt@texta.dk eller give os et kald, så vi i fællesskab kan finde en løsning, der matcher dine behov og krav bedst muligt.

Tysk oversættelse – der, die oder das?

Det tyske sprog rummer en masse regler og fælder, som de færreste kender til punkt og prikke og er opmærksomme på. Det er vores modersmålsoversættere dog, og derfor kan du også vide dig sikker på, at din tyskoversættelse lever op til den forventede standard. Måske har du allerede fået oversat tekster fra dansk til tysk?

I så fald hjælper vi også gerne med at rette dem igennem for eventuelle grammatiske fejl. Hos TEXTA tilbyder vi nemlig kvalitetssikring af dit indhold, så det bliver luget for fejl, mangler og uhensigtsmæssige formuleringer. Tysk korrekturlæsning er nemlig din garanti for, at indholdet overholder de tyske regler inden for tegnsætning, retskrivning, grammatik m.v.

Vi giver også gerne dine tekster et løft, hvis der er behov for det. Efter aftale kan vores tyske oversættere påpege indhold, som kan udelades og forbedres, og de kommer med konkrete bud på tilføjelser og forbedringer, der kan gøre dine tekster spitzenklasse. Vi tracker ændringerne via ”Registrér ændringer”-funktionen i Word, således at du nemt og hurtigt har et overblik over, hvilke ændringer vores korrekturlæsere har lavet.

Alle tekster bliver leveret i Microsoft Word-format, men vi hjælper også meget gerne med tysk korrektur i dit CMS eller på platforme som Google Ads og Facebook Annonceadministrator. Skulle du sidde med spørgsmål til konkrete rettelser i en levering, uddyber vores tyske oversættere også hellere end gerne deres ændringer.

Mangler du hjælp med oversættelse til tysk, er vi klar til at give en hånd med.