Alle kan skrive. Og lave mad. Eller hvad? Både ja og nej. De fleste kan formulere en nogenlunde sammenhængende tekst eller lave gennemsnitlig pasta med kødsovs. Men det er de færreste, der virkelig mestrer begge discipliner. Om vores copywriting vinder en michelinstjerne, må andre afgøre. Men skal vi ikke hjælpe dig med at give dine modtagere én på læse- og købsoplevelsen?

Et håndværk og en kunst

Copywriting er på én og samme tid et traditionsrigt håndværk og en ældgammel kunst. Du skal både være dus med værktøjerne i din redskabskasse og kunne tænke ud af selvsamme boks for at styre uden om klichéer og kedsomhed. Og det skal du være i stand til at gøre hver dag, uden at der går leverpostej i slutproduktet.

Det kræver sin copywriter. En hybrid. En “kunstværker”, om man vil, der kan holde tonen og koge dit budskab ind til benet, så det står skarpt og giver mening for din modtager. Det er netop det, vi laver og lever af. At finde en balance og skabe indhold til den sultne kommunikations- og marketingmaskine, der konstant skriger på mere brændsel.

Grundelementet i al kommunikation og marketing

Forestil dig en hjemmeside, en annonce eller et LinkedIn-opslag uden nogen tekstuel kontekst. Copywriting er grundelementet i al kommunikation og marketing, uanset om du vil det eller ej. Det er playmakeren, der får dine andre formater til at lykkes og se gode ud, og som binder dine forskellige touchpoints sammen.

Som bureau hjælper vi vores kunder med copywriting, når det giver mening. Til vigtige eller store budskaber. Med at finde sig selv og sin stemme. Og når de har noget på hjerte eller spil, hvor erfarne og rolige hænder er rare at have med på sidelinjen. Som en forlængelse af interne ressourcer eller et eksternt anker på den tekstmæssige tone.

Slå skriftligt igennem, lad ordene tale

Det kan være svært at finde de rigtige ord. Men hvis du lykkes, kan det være den mest ærlige og rene måde at kommunikere dit budskab på. I de rigtige sammenhænge kan copywriting være den eneste måde at bryde igennem larmen af video, lyd og billeder. Når der bliver helt stille, og du lader ordene tale.

Har du brug for hjælp til at slå skriftligt igennem? Vi kan hjælpe med copywriting til konkrete kampagner eller som byggeklodser til dit brand. Sammen finder vi de ord, der giver mening for din modtager og derfor også dig.

Kom videre i teksten. Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige ord.

Bliv ringet op