Vil du gerne bruge dit praktikforløb på at blive skarp til annoncering på Google og sociale medier? Så læs med her.

Texta er et digitalt marketingbureau med kontor i Aarhus og Holstebro, og lige nu søger vi praktikanter til vores Paid-team. Som praktikant i teamet kommer du til at sidde med annoncering på social og search for en række forskellige kunder – både e-commerce og B2B-virksomheder.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • ad copy
  • opsætning af nye annoncer
  • optimering af eksisterende annoncer
  • monitorering og afrapportering.

Som praktikant hos os kommer du til at indgå i et team på tre Paid-specialister. Sammen med dem har du ansvar for vores kunders Paid-aktiviteter på tværs af platforme, og du kommer til at bidrage til teamet, nøjagtigt som vores specialister gør det.

Vi sørger naturligvis for grundig oplæring i annonceringsdisciplinen og en god intro til de forskellige platforme, vi bruger i dagligdagen.

Du får også mulighed for at sidde med på kundemøder, så du får den bedste forståelse for jobbet som konsulent.

Læs mere om Texta her

Hvad får du med i rygsækken med et praktikophold hos TEXTA?

Det er vigtigt for os, at du får en masse brugbart ud af et praktikophold hos os. Din hverdag kommer i høj grad til at ligne vores specialisters, så du kan få det rigtige indtryk af en hverdag i et marketingbureau. Møder, eksekvering, strategi og planlægning bliver alt sammen en del af dine arbejdsdage, så du efter forløbet både ved og kan en masse.

Undervejs vil du prøve kræfter med:

  • strategiske overvejelser, der ligger bag kampagner og annoncer
  • personaer, kunderejse og tone of voice
  • praktisk opsætning af annoncer på bl.a. Google, Meta og LinkedIn.

Som praktikant bliver du tilknyttet en mentor, som bliver din nærmeste kontaktperson under forløbet. Din mentor sørger for, at du trives på arbejdspladsen, og at du lærer en masse nyt undervejs.

Vi stiller selvfølgelig alt nødvendigt udstyr og software til rådighed under praktikopholdet, og du kan også se frem til en lækker frokostordning og sjove sociale arrangementer.

Vi forventer, at du …

  1. er i gang med en videregående uddannelse
  2. har mulighed for at gennemføre et praktikforløb med en varighed på minimum 3 måneder
  3. har mod på at arbejde med og lære disciplinen annoncering
  4. kan skrive gode, korte tekster
  5. er klar på en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive Paid-praktikant hos Texta, skal du sende dit CV og en ansøgning til job@texta.dk hurtigst muligt. Vedhæft din ansøgning og dit CV som PDF, og skriv ”Paid-praktikant” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål angående praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte COO, Louise Lundgreen, via louise@texta.dk eller på tlf. 71 79 05 09. Vi rekrutterer løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi søger praktikanter til foråret 2025.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op