Hej med dig

For et par uger siden kunne vi fortælle om lillesøsteren til #RespektForDinIndbakke. Nemlig vores nye podcast-koncept, Marketing med videre. Og nu bliver familien endnu større. Vi søsætter nemlig to nye netværksgrupper for marketingfolk som dig i Odense og Aalborg.

Det vil vi gerne fortælle lidt mere om, og derfor har vi samlet tropperne. Vi har nemlig allerede fået afsat langt de fleste pladser, men vil gerne have nogle af jer, der læser med her, med i gruppen.

Til dig, der ikke er i nærheden af Aalborg og Odense: Bliver de to nye tvillingbrødre (for at blive i familiemetaforerne) en succes, kommer vi helt sikkert også til en by nær dig inden længe. Promise. Så måske skal du alligevel læse med?

Hvad er nu det for noget?

Vi startede i begyndelsen af 2024 fire netværksgrupper for marketingfolk; to i Aarhus og to i Holstebro. Og to med fokus på B2B, mens de øvrige har fokus på e-commerce/webshop-marketing.

Opbakningen har været så flot, at vi, som du måske kan huske at have læst, startede en ny gruppe for B2B-marketers i Aarhus her efter sommerferien, som rullede i gang for et par uger siden.

Nu er tiden kommet til også at brede sig til nye geografier. På vores “Hej, jeg er interesseret, når der kommer noget, som er tættere på mig“-liste har Aalborg og Odense været klart i overtal. Og derfor starter vi nu op her. Hurtigst muligt, men nok fra 1. januar, så der er tid til at finde lokation, medlemmer mv.

Konceptet bliver det samme, som du måske har set og hørt om et par gange nu. En form for #RespektForDinIndbakke. Bare i virkeligheden og med andre søde mennesker end kun Texta-folk.

Fællesnævneren er en høj faglighed, høj mødefrekvens og faste rammer/formater. Du kan læse mere om vores tanker og idéer bag vores netværks- og ERFA-gruppekoncept ved at klikke liiiiiiiiiige her.

Beslutningen om at åbne op i det nordjyske og fynske er stadig så ny, at vi ikke har fået det tilføjet til netværkssiden. Det skal nok komme. Men lige nu er det afsat 9 pladser i Aalborg og 7 i Odense, så der er hhv. 6 og 8 pladser tilbage.

Du skal derfor ikke vente alt for længe med at få spurgt chefen eller se, om du kan finde tid i din travle kalender til at være med. Vi regner med at melde alt udsolgt om et par uger. Heldigvis. Og tak for det.

 

Har du spørgsmål? Vil du gerne høre mere? Er du træt af, at det ikke er (indsæt din by), vi åbner i? Udfyld formularen på siden, der er linket til ovenfor. Så kan vi vende det ene, andet eller tredje.

Vi ses i din indbakke næste uge.

Med venlig hilsen
Team Texta

Udgivet
Bliv ringet op