Hej med dig

God påske? Klar til kamp? Op ad bakke at komme i gang igen? Yes. Også her. Men vi skal jo til det. Det er blevet torsdag igen, og det betyder endnu en udgave af #RespektForDinIndbakke, som er tilbage fra påske-pause. Og tilbage til en udgave om Meta igen-igen-igen. Ja, til B2B.

For Meta har tilsyneladende travlt med at gøre sig selv endnu mere attraktiv over for dig og alle os, der arbejder med B2B-annoncering. Helt sikkert for at prøve at stjæle noget budget fra LinkedIn og Google. Vi har tidligere skrevet om SMS-verifikation, men tre nye funktioner gør, at du kraftigt skal overveje at frigøre lidt budget til Meta ift. Lead Ads, hvis du ikke bruger det i forvejen.

Vi har skrevet lidt om SMS-verifikation i afsnit #123, men du kan også læse vores egne, første mellemtider ved at klikke på linket her, hvor vores CMO, Peter Kragh Lauritsen, har delt nogle erfaringer.

Nye funktioner som B2B på Meta

Udover SMS-verifikation (som i vores optik er klart den største og vigtigste nye funktion) har Meta implementeret tre nye funktionaliteter:

  • Du kan nu disable auto-fill i dine Lead Ads.
  • “Flexible form delivery” er nu slået til som standard.
  • Leads kan nu automatisk sendes pr. e-mail.

Lad os lige folde dem ud hver for sig.

Når du opretter en lead-formuar på Meta, har du måske lagt mærke til, at kontaktdata som mailadresse og telefonnummer trækkes automatisk fra den profil, der udfylder formularen. Det kan være fint, da det mindsker friktionen for brugeren, men det kan også have en slag- og bagside.

Nemlig at Facebook ikke altid er stedet, hvor vi opdaterer vores telefonnummer eller bruger vores arbejdsmail og -telefon. Det kan betyde, at du ender med “skodleads”. Nu kan du således slå auto-fill fra og (forhåbentligt) bytte en lidt højere lead-pris for permissions med (minimum tilsvarende) højere kvalitet.

“Flexible form delivery” betyder, at Meta kan tilpasse din formular og teste forskellige indpakninger, rækkefølgen af spørgsmål, hvis du bruger Conditional Logic og generelt prøve sig frem med de elementer, du bruger for at se, om den kan levere bedre performance.

Det kan være fint at have det slået til. Det kan også være skidt. Eksempelvis hvis dine spørgsmål kommer i en logisk rækkefølge, som ikke giver mening at ændre i, eller hvis det er vigtigt, at dine budskaber (copy, kreativer mv.) bliver præsenteret, som du havde tænkt det. Overvej i så fald at slå det fra.

Sidst, men ikke mindst kan du nu droppe Make, Zapier eller lign., hvis du har brugt et connector-tool til at sende leads via e-mail til en sælger eller andre med henblik på at ringe vedkommende op eller på andre måder “bruge” oplysningerne. En lille ting, som nok ikke er relevant, hvis du henter 100 leads om dagen, men rart at have funktionen til high intent-leads.

Ja, vi er ret glade for Meta i B2B her i Texta. Og det er vi, fordi det virker, og fordi det er billigt. What’s not to like?

Vi ses i din indbakke næste uge.

Med venlig hilsen
Team Texta

Udgivet
Bliv ringet op