Bæredygtighed på flere niveauer

Det første niveau omfatter de initiativer og aktiviteter, vi har sat i verden for at reducere vores egen miljøpåvirkning, bidrage til et mere bæredygtigt arbejdsmiljø og understøtte en ansvarlig produktion, vækst og forbrug. Tomme løfter og ambitioner, der er umulige at måle på og dokumentere, er ikke vores kop te.

På det grundlæggende bæredygtige niveau har vi fokuseret på en række konkrete, håndgribelige indsatser, som du finder i listen nedenfor. Det er vores bud på de ting, vi som bureau kan gøre på egen hånd.

Vi er stadig på starten af vores rejse, men forsøger hele tiden at uddanne os på at forstå certificeringer i forskellige brancher, samt hvad verdensmålene reelt set dækker over.

Ansøg om op til 100 timer uden beregning

Tid er penge. Og faktisk meget mere end det. Vi kan aldrig få den tid, der er gået, tilbage, og vi ved ikke, hvor meget vi har, før tanken er tom. En time, der bruges klogt, kan også hurtigt vokse og blive til mere end et mere eller mindre tilfældigt pengebeløb.

Hvert eneste år donerer vi 100 timer uden beregning til bæredygtige start- og scaleups, NGO’er og projekter med et anerkendelsesværdigt formål, der giver mening. For dem, der har det svært. For udsatte grupper. For planeten. Timerne kan bruges på det, vi er gode til, så du kan gøre noget godt.

Du kan ansøge om hele eller en del af den samlede timepulje via formularen. Vi har ingen krav til dig eller dit projekt, ud over at formålet og målsætningen selvfølgelig skal have et bæredygtigt afsæt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan komme i betragtning til at få en andel af vores årlige tidsdonation, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi udvælger og offentliggør løbende modtagerne af den tid, vi donerer. På siden her kan du også se projekter, vi tidligere har hjulpet med tid.

    Bilag
    Bliv ringet op