Tid er penge. Og faktisk meget mere end det.

Vi kan aldrig få den tid, der er gået, tilbage, og vi ved ikke, hvor meget vi har, før tanken er tom. En time, der bruges klogt, kan også hurtigt vokse og blive til mere end et mere eller mindre tilfældigt pengebeløb.

Hvert eneste år donerer vi 100 timer uden beregning til bæredygtige start- og scaleups, NGO’er og projekter med et anerkendelsesværdigt formål, der giver mening. For dem, der har det svært. For planeten. For dem med en god og grøn mission. Timerne kan bruges på det, vi er gode til, så du kan gøre noget godt.

Du kan ansøge om hele eller en del af den samlede timepulje via formularen. Vores krav til dig og dit projekt er få og enkle, men afgørende: formålet og målsætningen skal have et bæredygtigt fundament. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan komme i betragtning til at få en andel af vores årlige tidsdonation, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi udvælger og offentliggør løbende modtagerne af den tid, vi donerer. På siden her kan du også se projekter, vi tidligere har hjulpet med tid.

  Bilag

  Vi har meget få krav ...

  Du har den gode idé og de gode intentioner. Derfor stiller vi meget få krav til dig som ansøger. Men for at sikre, at vores tid bidrager til den størst mulige impact, skal du opfylde nedenstående kriterier for at komme i betragtning til at modtage vores tidsdonation:

  • Projektet, du søger hjælp til, skal have et bæredygtigt formål og afsæt og må ikke være noget, vi allerede har været i dialog om i relation til et almindeligt samarbejde.

  • Du skal være villig til at investere minimum lige så mange timer som det timetal, du ansøger om. Enten i form af din egen tid, medarbejdere eller en blanding.

  • Der skal være et klart afgrænset omfang og tidshorisont for projektet.

  • Din virksomhed/organisation skal helst være minimum ét år gammelt og have ét godkendt årsregnskab. På den måde kan vi være sikre på, at der er styr på tingene.

  • Du skal være okay med, at vi må bruge det, vi laver, rådgiver om og hjælper dig med, i markedsføring af vores bæredygtighedskoncept.
  Bliv ringet op