Hej med dig

Jeg håber, at du er ved at være klar til det måske vigtigste efterår længe for mange virksomheder. Store som små. Måneder, hvor budgettet skal slås, indhentes eller strammes ind. En tid, hvor det er en rigtig god idé at være opdateret på, hvad der sker, og hvordan du kan arbejde endnu hurtigere, mere effektivt eller mindre, men stadig nå de samme resultater.

I dag er både B2B- og B2C-udgaven af #RespektForDinIndbakke slået sammen. Det gør vi, da vi har lagt os i selen for at forkæle dig en lille smule som trofast modtager. En tak for at du har lyst til at følge med uge efter uge.

Jeg sætter nemlig fire billetter på højkant til to marketing-events herhjemme, som jeg tror, at du gerne vil med til.

Den første er lige rundt om hjørnet: E-handelsdagen i Skive, hvor mere end 700 webshop-folk og marketers samles for at blive klogere på all things e-commerce. I år løber eventet af stablen d. 8. februar 2024 og byder blandt andet på oplægsholdere, navne og brands som Intersport, Temashop og Verdo.

Og så er det jo i Skive. Det er næsten grund nok i sig selv til at tage afsted, særligt hvis du har tid til at blive hængende til en øl eller flere og netværke efterfølgende. Stor anbefaling herfra.

Nummer to er en gammel traver her på #RespektForDinIndbakke, nemlig EMAIL SUMMIT, der afholdes i Odense d. 7. marts 2024 af Mette Will og Drip. 600 deltagere til en hel dag om e-mailmarketing i Danmark. Ja, det er vildt.

Det er by far en af de bedste konferenceoplevelser, som jeg har været med til. Mette og co. kan bare det der med at afvikle store branche-events.

Samlet er der billetter på spil for den nette sum af 12.500 kr. ekskl. moms.

 

Hvad skal du så gøre for at vinde?

Tidligere har vi lavet nogle små sjove konkurrencer og gættelege. Den her gang gør vi det nemt. Blandt alle, der svarer retur på mailen her, trækker vi lod. Du kan maksimalt vinde én billet, og det er kun din første mail, som giver et lod. Så du behøver ikke at svare mere end én gang.

Smiger og ros er ikke favoriseret af algoritmen, men modtages altid gerne.

Det er det. Ingenting med småt. Du skal bare svare retur med en melding om, hvorvidt du helst vil til Skive eller Odense.

Jeg krydser fingre for, at du vinder. Og at vi ses i enten Skive eller Odense. Held og lykke, og tak igen for at følge med.

Udgivet
Bliv ringet op