Hej med dig

I denne uge har vi valgt at slå de to udgaver af #RespektForDinIndbakke sammen til én mail. Vi har nemlig en helt særlig invitation til dig.

Normalt er vi ikke meget for at snakke om os selv. Og du er her jo også for at blive klogere. Ik’? Men i dag gør vi en lille undtagelse ift. den første del: nemlig at fortælle en smule om os selv. Som altid for at gøre dig klogere.

Hvis du har fulgt bare en smule med i vores gøren og laden, så ved du sikkert også, at meget har ændret sig hos Texta. Med ny identitet, nye produkter, ny adresse og flere nye medarbejdere og kunder, har vi flyttet os på mange måder.

Men selvom meget er nyt, er ambitionen om at være noget særligt for kunder, samarbejdspartnere, leverandører og dig, kære modtager af #RespektForDinIndbakke, stadig den samme.

Derfor vil vi gerne invitere dig til reception i vores nye lokaler d. 19. januar 2024 på Gunnar Clausens Vej 78 i Viby J.

En lidt anderledes reception, end du måske er vant til. For i vanlig stil har vi brygget på en håndfuld faglige oplæg om alt det, du modtager her på mailen og forhåbentligt finder meningsfuldt.

 

Programmet for receptionen ser sådan her ud:

Kl. 10: Croissanter, kaffe, rundvisning og champagne.

Kl. 11: Velkomst og oplæg om tendenser for 2024.

Kl. 12-13: Frokost.

Kl. 13-14.30: Oplæg og sparring.

Kl. 14.30: Snacks og netværk i kantinen.

 

Det er næsten en form for #RespektForDinIndbakke Plus, hvis du spørger mig.

Selvom vores nye kontor er tre gange så stort som vores gamle, er der begrænset med pladser. Har du tid og lyst til at slå vejen forbi og starte det nye år med at tanke op på inspiration og bureau-bagværk, må du meget gerne udfylde nedenstående formular, så vi ved, hvor mange vi skal handle ind til.

Læs mere, og tilmeld dig her.

Jeg håber, vi ses til en dag fyldt med inspiration, networking og godt selskab. Næste uge er nyhedsbrevet tilbage, som du kender det. God arbejdslyst.

Udgivet
Bliv ringet op