Hej med dig

Så er sommerfreden og -ferien forbi. Endelig, vil nogle nok sige. Øv, vil de fleste nok mene. Jeg håber, du har haft en rigtig dejlig sommer, og at du har haft mulighed for at holde fri fra din indbakke. I de seneste fem uger har en lang række vikarer sendt mails til dig fra os, mens vi har holdt en velfortjent pause. Har du ikke fået kigget på dem endnu, har du noget at glæde dig til.

Indtil videre har vi virkelig fået positiv feedback på vores suppleanters indspark og inspiration, men jeg vil rigtig gerne høre fra lige netop dig. Ja, dig der læser det her. Jeg kunne godt drysse om mig med dit fornavn, virksomhedsnavn og andet førstepartsdata for at overbevise dig om, at det er lige netop dig, men du ved godt, hvem du er.

Smid endelig et svar på den her mail med ris eller ros, så vi ved, om det er noget, vi skal gøre igen, næste gang vi har brug for lidt ferie.

Men hey, nu er vi tilbage. Og jeg tænkte, at vi ville starte stille og roligt ud, nu hvor du sikkert har nok at se til her de første par uger efter sommerferien.

Derfor får du i denne omgang kun 108 slides fra vores oplæg til LINKED SUMMIT. Vores emne var en case om os selv, og hvordan vi formåede at få 100.000 månedlige, organiske visninger på vores virksomhedsside og dens opslag.

HENT SLIDES FRA OPLÆG

Vi har læst en masse, som du måske kan bruge i jagten på en virkelig god virksomhedsside. Jeg har spurgt Mette Will, arrangøren bag konferencen, om jeg må dele optagelsen af vores præsentation. Og det må jeg (måske) godt til en lille gruppe af jer, der læser med. Der skal jo også være en idé i at købe en billet til LINKED SUMMIT.

Derfor: Hvis du gerne vil have optagelsen ved siden af, når du går igennem vores slides, må du også gerne svare på mailen her. Så ser jeg lige, hvor mange der spørger om den. Første-til-mølle og alt det der.

Er der for mange, som gerne vil have fingrene i videoen, må du få lidt førstehjælp fra undertegnede i stedet.

Jeg håber, du kan bruge vores erfaringer og anbefalinger. Og så glæder jeg mig til, at vi skrives ved igen næste uge.

Udgivet
Bliv ringet op