Hej med dig

Dagens mail er en smule anderledes ift. det, vi plejer at sende.

Men det er der en god grund til. For vi er nemlig i gang med at bygge noget, vi selv har savnet i lang tid, og som vi kan mærke, at vi ikke er alene om at mangle.

Netværks- og ERFA-grupper inden for marketing, kommunikation og branding uden alt det trælse og med et endnu skarpere sigte på en branche, en disciplin eller et specifikt emne.

Eksempelvis inden for B2B. For industrivirksomheder. Eller med fokus på eksport.

Man kan vel godt kalde det en form for udvidet #RespektForDinIndbakke. I virkeligheden. Med udvalgte temaer. Og med andre dygtige mennesker.

Det vil vi gerne invitere dig til at være en del af. For et netværk er kun så godt som de mennesker, der er en del af det. I og med at du læser med her på nyhedsbrevet, er du allerede ret dygtig, formentlig ret rar og sandsynligvis ret sulten efter ny viden. Så det er helt sikkert noget for dig.

Du kan læse mere og skrive dig op til at få besked, når der er noget nyt og konkret, du kan forholde dig til, lige her:

Læs om netværket

Du kan også læse mere om vores tanker bag og umiddelbare idéer til grupperne her: https://www.linkedin.com/posts/peter-kragh-lauritsen_jeg-overvejer-at-starte-en-eller-flere-netv%C3%A6rksgrupper-activity-7110306628381339648-ArVW?utm_source=share&utm_medium=member_desktop.

Fordi du følger med her på #RespektForDinIndbakke, har du ovenikøbet førsteret til at være med i den håndfuld grupper, vi regner med at lancere, når vi skifter 2023 ud med 2024.

Vi forventer, at det bliver tre grupper til at starte med, så vi har en af hver ift. nedenstående netværkskoncepter:

  • disciplin-netværk (fx e-mailmarketing, betalt annoncering mv.)
  • branche-netværk (fx industri/produktion, retail mv.)
  • bredde-netværk (fx B2B, e-commerce mv.)

Grupperne bliver omkring 10-15 medlemmer og kommer formentlig til at bestå af:

  • månedlige fysiske møder med udvalgt tema og fokus
  • skift mellem interne og eksterne oplægsholdere/emner
  • lige så meget tid til sparring og networking som oplæg
  • et sundt mix af deltagere ift. erfaring, stilling mv.
  • løbende kommunikation via Slack-kanal el.lign.

Lyder det ikke bare hammerfedt? Det synes jeg.

Er du interesseret? Så må du meget gerne udfylde formularen via linket her med dine oplysninger. Vi lover ingenting. Du lover ingenting. Men det kunne gå hen at blive ret godt.

Er du glad og tilfreds med “bare” at modtage #RespektForDinIndbakke, eller er der lidt for langt til Aarhus eller Holstebro? Intet problem. Vi ses bare i næste uge.

Udgivet
Bliv ringet op