Hej med dig

Det er det nye. Det er der nok næppe nogen tvivl om: E-commerce i B2B. Alle undersøgelser peger i retningen af, at indkøbere vil have digitale, sælger-frie og brugervenlige købsprocesser. Og det er en tendens, som har rigtig meget fart på. Se bare nedenstående tal fra analysehuset Gartner.

Men hvor starter og slutter man lige henne? Og hvordan ser en god B2B-webshop ud? Det er noget, vi ofte bliver spurgt om, så i denne mail har vi samlet en håndfuld eksempler på gode e-commerce-platforme i en B2B-kontekst.

Her er de 10 gode eksempler på B2B-webshops

Vi har valgt et bredt udsnit af B2B-forretninger, så der er lidt af hvert at lade sig inspirere af. Nogle af dem sælger også til forbrugere, men kriteriet for at være med på listen er, at webshoppen (antageligt) har B2B som primær målgruppe.

Vi har i denne omgang ikke sat ord på, hvad der gør de enkelte webshop-koncepter værdige til at være på listen. Det synes vi, du selv skal have lov til at opleve. God fornøjelse:

#1: Brødene Dahl (https://www.bd.dk/)

#2: Hydra-Comp (https://hydra-comp.com/da

#3: Daarbak Redoffice (https://daarbakredoffice.dk/

#4: Damstahl (https://damstahl.com/da/

#5: Inventarland (https://www.inventarland.dk/)

#6: Mutebox (https://mutebox.dk/

#7: Carl Ras (https://www.carl-ras.dk/)

#8: Solar (https://www.solar.dk/

#9: Brødrene A. & O. Johansen (https://ao.dk/)

#10: Carls (https://www.carls.nu/da/)

Der er ret mange inspirationskilder inden for mere “klassiske” fag og forhandlerkoncepter. Det kan man jo tænke lidt over.

Så har du forhåbentligt nogle eksempler på, hvad du skal have med på din ønskeliste, hvis du kaster dig ud i et B2B-webshop-projekt i det nye år.

Vi ses i din indbakke i næste uge.

Udgivet
Bliv ringet op