Hej med dig

Så blev det hverdag igen. Ikke mere nyt om en eller anden bog, LINKED SUMMIT (vi trækker snart vinderne – bare rolig) eller nye farver og former for os selv. Jeg håber, du kan lide mailens nye indpakning. Indholdet bliver det samme, som du skrev dig op til og forhåbentligt var glad for.

Har du bevæget dig en lille smule på LinkedIn de sidste par dage, har du nok set et opslag eller to om EMAIL SUMMIT, der blev afholdt i Odense d. 3. marts. Vi var med som sponsor og speaker. Det var alle pengene og tiden værd.

Var du ikke i Odense, vil jeg dog gerne dele mine slides med dig om det emne, jeg var blevet inviteret til at tale lidt om. Nemlig 10 automations for webshops, som den gennemsnitlige e-commerce-forretning ikke har.

Så dem får du her. Som de første og eneste – ud over dem, der selvfølgelig var til EMAIL SUMMIT.

På selve dagen blev mit oplæg optaget, men jeg er ret sikker på, at jeg ikke må dele optagelsen – desværre. Du er derfor nødt til selv at løbe min præsentation igennem på egen hånd eller følge med på LinkedIn. Her kommer jeg nemlig over de næste par uger, til at gå i dybden med nogle af de 10 flows.

Er der nok, som svarer tilbage og vil have optagelsen, vil jeg gerne spørge Mette Will, arrangøren bag EMAIL SUMMIT, om jeg må dele den med dem, der spørger. Jeg kan selvfølgelig ikke love noget. Men svar tilbage, hvis det har interesse.

Du kan finde mine slides lige her:

Button

Spørger du rigtig pænt, kan jeg måske også overtales til at give en 1:1-gennemgang af, hvorfor de her automations er din tid og dine penge værd. Eller måske kan jeg overtales til at dedikere en af de kommende mails til at sætte lidt ord på dele eller hele præsentationen? Måske.

Ellers er mailen i dag hjælp til selvhjælp. Jeg håber, at du kan bruge indsparkene og måske fintune dit eget e-mailmarketingsetup med et nyt flow eller to.

God arbejdslyst.

Udgivet
Bliv ringet op