Hej med dig

Danmark er fyldt med dygtige e-købmænd og -kvinder. De store og kendte har du sikkert besøgt eller handlet i. I dag har jeg dog taget 10 eksempler på webshops med, som gør det helt ekstremt godt, men som du måske ikke kender.

Lad os kaste os over listen:

#1: josephcph.com

Helt vildt, hvor dygtige de er til at skabe hype om deres drops og nye produkter. Tjek deres Instagram op til og i forbindelse med lanceringen af nye styles. Der er meget inspiration at hente her.

#2: densidsteflaske.dk

Gør rigtig mange ting rigtig godt. Er for nylig begyndt at prioritere liveformatet på Facebook og slog ved seneste live-event omsætningsrekord med et salg, der var højere end selveste Black Friday.

#3: planetnusa.com

Et godt eksempel på en webshop, som virkelig omfavner sit brand, tone of voice og stil og accepterer, at man måske på nogle punkter giver køb på klassiske “webshopregler” og best practice, men alligevel formår at bygge noget, der virker.

#4: neglefeber.dk

Det er ikke uden grund, at Neglefeber forleden vandt prisen for den bedste nye e-handelsvirksomhed herhjemme. De gør virkelig mange ting godt. Særligt deres produkt- og kategorisider kan du kigge på og lade dig inspirere, men også deres cart rollout.

#5: fantombryg.dk

Fantombryg var også blandt de nominerede i prisen, som Neglefeber løb med. Særligt deres paid-indsats synes jeg er værd at lade sig inspirere af, når man tager højde for, hvor vigtigt det er at lykkes på de mærkedage, hvor Fantombrygs produkter er særligt relevante. Derudover gør de også en masse små, sjove ting – fx at sende besøgende, som ikke er over 18, til www.dr.dk/ramasjang.

#6: sonofatailor.com

En fuldstændig gennemført webshop, som du kan cherry-picke elementer fra på tværs af hele kunderejsen. Fra produktsider til personalisering af produktet. Man kan se, at der er lagt tid og penge i købsoplevelsen her, hvilket er nødvendigt med et produkt, der er en anelse mere komplekst end et gennemsnitligt forbrugerkøb.

#7: lykkebylykke.dk

Jeg er helt vild med deres kommunikation og tone of voice. Især i deres kampagnemails og automations. Derudover har man bare styr på alt det, en god webshop bør og skal have af indhold, over- og undersider samt kunderejseelementer.

#8: blossom.dk

Du kan nærmest tyvstjæle en masse af Blossoms smarte funktioner – fx “Sidst set”, men også deres lager- og outletsalg i den virkelige verden fra lokalerne i Nibe. Det kan du se mere om på deres Instagram, som også er en stor inspirationskilde.

#9: andlight.dk

Andlight har stribevis af konverteringsvenlige funktioner, men jeg er især vild med deres “LIVE PRISMATCH” på produktsiderne og tæt på “Tilføj til kurven”. Her har man mulighed for at indsende et konkurrerende tilbud og få matchet prisen. En god taktik fra Andlight, som helt sikkert genvinder noget omsætning på den front.

#10: cotonshoppen.dk

Rosinen i pølseenden gør også rigtig mange ting godt. Jeg vil dog særligt fremhæve deres “GRATIS GAVE”-sektion, som er noget, flere webshops burde praktisere i min optik. Her kan man placere ting og sager, den besøgende kan tilføje til kurven til 0 kr. Det har flere fordele.

Det vil formentlig betyde, at man er mindre sårbar over for prisforskelle og mindre afhængig af at skulle tilbyde rabatkoder, men også at man kan lade leverandører eller brands, man forhandler, “betale” for ordren. Det er smart.

Det var mine 10 anbefalinger. Hvem synes du gør det godt og går under radaren?

Det var denne uges mail. I næste uge går vi (som i mig og Texta) på sommerferie her på #RespektForDinIndbakke. Vi har dog besluttet os for at erstatte radiotavsheden med en række sommervikarer i uge 27-31.

De næste par uger kan du derfor se frem til tips og tricks fra virksomheder som Creativ Company, Den Sidste Flaske og EYDA. Samme koncept som altid, nu bare med indspark fra “den virkelig verden”. Jeg håber, du kan bruge deres indsigter og erfaringer.

Til sidst: Vi har trukket vinden af billetten til MarketingCamp, som har fået direkte besked. Var du ikke den heldige? Øv. Men hold øje med indbakken. Der er flere konkurrencer på vej.

Rigtig dejlig sommer til dig. Vi ses i uge 32.

Udgivet
Bliv ringet op