Hej med dig

Vi har nået en milepæl. Du og jeg/os. Og alle de andre cirka 7.000 modtagere. Du kan se den i emnelinjen. Jeps. Vi har nemlig nu rundet hele 50 mails her på #RespektForDinIndbakke. Det er næsten et helt år med én mail hver uge. To, hvis du følger både B2B- og B2C-sporet.

Det skal vi fejre. Og det gør vi bedst ved at kigge lidt tilbage på de 49 mails, som du har fået, før du fik den her. Der er kommet en del nye modtagere til, siden vi valgte at vende hele vores nyhedsbrev på hovedet, så måske har du ikke set eller modtaget nogle af vores allerbedste indspark. Selv hvis du har været her siden dag ét, tåler de forhåbentligt en genlæsning.

Vi har været i arkiverne og valgt at highlighte de 10 bedste mails, som vi har sendt. De er baseret på en uvidenskabelig blanding af åbnings- og klikrater samt svar og efterfølgende interesse. Så tag det med de forbehold. Lad os kigge på dem.

Tak for dig, der har fulgt med siden mail 1. Og tak til dig, som først lige er kommet til. Vi glæder os til de næste 50. Husk, at du faktisk altid kan finde tidligere mails på vores hjemmeside. Vi ungater nemlig løbende alt det, som vi sender ud – typisk med 30-60 dages forsinkelse.

Du kan finde alle tidligere mails (inklusiv dem fra B2B) her.

God dag.

Udgivet
Bliv ringet op