Hej med dig

Jeg ved ikke, om du har set det. Men vi er ved at bygge noget, som jeg tror, du måske godt kunne være interesseret i. Og bare rolig. Jeg prøver ikke på at sælge dig noget.

Vi gør i Texta meget ud af at udvikle vores medarbejdere og blive bedre. Igennem kurser, eksterne oplægsholdere eller interne faglighedsforløb.

Men vi har også længe haft et ønske om at sende vores medarbejdere ud i netværks- og ERFA-grupper for at blive klogere og lære af de udfordringer, rigtige marketers sidder med.

Desværre er udvalget af gode netværksgrupper ret begrænset. Og de få, der er, har ofte forbud på bureauer af forskellige årsager. Øv.

Derfor har vi besluttet os for at gøre noget ved problemet. For vi er langtfra de eneste, lader det til, som har svært ved at finde noget, som ikke er kendetegnet ved skjulte salgsagendaer, et meget overfladisk tema eller halvdårlige rammer.

Vi regner derfor med, at vi til januar kan præsentere en håndfuld netværks- og ERFA-grupper inden for marketing, kommunikation og branding uden alt det trælse og med et endnu skarpere sigte på en branche, en disciplin eller et specifikt emne.

Eksempelvis inden for e-commerce. For beauty- eller fashion-virksomheder. Eller med fokus på e-mailmarketing, content eller betalt annoncering.

Man kan vel godt kalde det en form for udvidet #RespektForDinIndbakke. I virkeligheden. Med udvalgte temaer. Og med andre dygtige mennesker.

Det vil vi gerne invitere dig til at være en del af. For et netværk er kun så godt som de mennesker, der er en del af det. I og med at du læser med her på nyhedsbrevet, er du allerede ret dygtig, formentlig ret rar og sandsynligvis ret sulten efter ny viden. Så det er helt sikkert noget for dig.

Du kan læse mere og skrive dig op til at få besked, når der er noget nyt og konkret, du kan forholde dig til, lige her:

Læs mere om netværksgruppen

Du kan også læse mere om vores tanker bag og umiddelbare idéer til grupperne her: https://www.linkedin.com/posts/peter-kragh-lauritsen_jeg-overvejer-at-starte-en-eller-flere-netv%C3%A6rksgrupper-activity-7110306628381339648-ArVW?utm_source=share&utm_medium=member_desktop.

Og ved du hvad? Som trofast følger af #RespektForDinIndbakke får du lov til at snyde foran alle andre, hvis du gerne vil være med i de første grupper.

Vi forventer, at det bliver tre grupper til at starte med, så vi har en af hver ift. nedenstående netværkskoncepter:

  • disciplin-netværk (fx e-mailmarketing, betalt annoncering mv.)
  • branche-netværk (fx bolig/design, fashion mv.)
  • bredde-netværk (fx e-commerce, eksport mv.)

Grupperne bliver omkring 10-15 medlemmer og kommer formentlig til at bestå af

  • månedlige fysiske møder med udvalgt tema og fokus
  • skift mellem interne og eksterne oplægsholdere/emner
  • lige så meget tid til sparring og networking som oplæg
  • et sundt mix af deltagere ift. erfaring, stilling mv.
  • løbende kommunikation via Slack-kanal el.lign.

Lyder det ikke bare hammerfedt? Det synes jeg.

Er du interesseret? Så må du meget gerne udfylde formularen via linket her med dine oplysninger. Vi lover ingenting. Du lover ingenting. Men det kunne gå hen at blive ret godt.

Er du glad og tilfreds med “bare” at modtage #RespektForDinIndbakke, eller er der lidt for langt til Aarhus eller Holstebro? Intet problem. Vi ses bare i næste uge.

Udgivet
Bliv ringet op