Hej med dig
Jeg ved det. Jeg ved det. Du har travlt. Så lad mig gøre det ultrakort i dag. I hvert dagens mail.

I går afviklede jeg en LinkedIn Live sammen med Tobias Ejlskov fra Shopify-bureauet Edition.

Emnet var 117 ting, du skal, bør, kan kaste dig over op til Singles’ Day, Black Friday, Cyber Monday, jul, januarudsalget og alle de andre store handelsdage, der nærmer sig med hastige skridt.

Jeps, du læste rigtigt. 117 stk. Velbekomme. Og vi nåede det alt sammen på 60 minutter.

Du får, som den allerførste, adgang til alle vores slides, som du har listen ved hånden – uanset om du så med eller ej. Dem kan du hente lige her: https://texta.dk/117-ting-til-black-friday-cyber-monday-jul-mv/.

Hvis du vil have sat ord på de enkelte, kan du se optagelsen af vores live-event her (helt ungated): https://www.linkedin.com/events/blackfriday-cybermonday-jule-og7121413330463797249/theater/.

Tobias og jeg lovede desuden at dele tre ekstra tips hver til alle nyhedsbrevsmodtagere. Hvis du vil have fingrene i dem alle, skal du altså også lige en tur forbi Editions nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig via deres hjemmeside.

Men som lovet får du, kære modtager af #RespektForDinIndbakke, altså tre ekstra ting, så vi lander på et dejligt og forholdsvis rundt tal:

Nummer 118: Brug dit CMS og/eller e-mailmarketingsystem til at identificere kunder som normalt køber med rabat. Dem kan du bruge som et Custom Audience-segment og køre mere aggressiv tilbudskommunikation imod på Meta. Det er både en god måde at få penge i kassen, men også oplagt for dig, der ikke er så glad med at råbe alt for højt om rabatter og udsalg.

Nummer 119:Hvis du, som mange andre, planlægger at sende mange flere mails op til eller i forbindelse med højtiderne, så giv muligheden for at sige nej tak til den specifikke type kommunikation i stedet for et generelt unsubscribe. Det er forholdsvis nemt at sætte op og kan virkelig godt betale sig, så du ikke unødigt skubber modtagere, der faktisk er glade for dine nyhedsbreve, ud over kanten.

Nummer 120:Få lavet multiple step-funktionalitet på alle dine formularer, embedded forms osv. Det tager ikke mere end en halv time at sætte op, og du vil takke dig selv for al den data, du får.

Udgivet
Bliv ringet op