Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Black Friday, Cyber Monday, Jule- og Januarudsalg: 117 ting, du skal have styr på

25 oktober , 2023 @ 10:00 - 8 november , 2023 @ 11:00

Overskriften er ikke engang en overdrivelse. Der er rigtig mange ting, du kan (og måske bør) have styr på, når vi går ind i efteråret og vinteren, hvor mange af årets helt store handelsdage løber af stablen eller så småt går i gang.

Black Friday/Week/Month. Cyber Monday. Singles Day. Jul. Januarudsalget. Puha. Der er nok at give sig til.

Og her er endnu et event med alle de mange begivenheder som omdrejningspunkt, så du får dårlig samvittighed over alt det, du ikke er færdig med. Men forhåbentligt kan vi give dig en (lang) to-do-liste, så du ved, hvad du skal bruge din tid på.

Dagens værter er Peter og den digitale strateg Tobias Ejskov fra Edition. Sammen har de lagt sig i selen og forsøgt at koge en hel time ned til 117 helt konkrete, lavpraktiske ting, du skal have styr på/sætte flueben ved. Eller vælge, at du ikke når at blive færdig med.

Jeps. 117 ting. Det lyder af meget. Og det er også for meget. Men så har du i det mindste den fulde liste, hvor du kan vælge og vrage.

Vi kommer f.eks. omkring:

  1. e-mailmarketing: slide-ins, automations og kampagnemails
  2. annoncering: Meta, Google og TikTok
  3. web: lavthængende CRO-frugter
  4. organic: content, planlægning og ressourceoptimering
  5. teknik: links, tracking og evaluering.

Vi har lagt op til den helt store menu med alt betalt. Der er ikke sparet på noget. Vi glæder os til at se dig og undskylder på forhånd, at vi måske kommer til at overvælde dig lidt. Vores hensigt er god.

Detaljer

Start:
25 oktober , 2023 @ 10:00
Slut:
8 november , 2023 @ 11:00
Bliv ringet op