B2B-setup

OM TEXTA B2B-SETUP

Skab relevante, kvalificerede leads med vores inbound-drevne B2B-setup.

Inbound marketing · White papers · Webinarer · Templates · Events · Interaktivt indhold · E-mails

Bredana
Ditmer
Sky-Work
Green Jacobsen
Iterator
Heyloyalty
xSuite
H. Daugaard
Nettopower

Træt af kold kanvas?

Er du (og din salgsafdeling) træt af arktisk kold kanvas, ukvalificerede leads og manglende indsigt i jeres kunderejse?

Marketing i B2B er en mere kompleks størrelse end blot at sætte strøm til et par Google-annoncer eller at køre Lead Ads på LinkedIn. Den høje kompleksitet, lange kunderejse og fragmenterede købsproces med forskellige beslutningstagere stiller store krav til dit marketingsetup, hvis du vil skrotte den kolde kanvas og arbejde med inbound marketing.

Snak med os

+100m kr.
Vi har leveret mere end
100.000.000 kr. i pipeline
value til vores kunder.

+100 cases
Vi har hjulpet mere end 100 B2B-virksomheder i Danmark og udlandet med inbound marketing.

5 år
Vores B2B-setup er bygget på 5 års erfaring med inbound marketing for B2B-virksomheder.

Indholdsdrevet setup, som dine beslutningstagere vil takke dig for

Et flertal af B2B-indkøbere starter sin kunderejse digitalt med at finde information og suge viden til sig. Med vores tilgang sørger vi for, at du er til stede med et indholdstilbud, der klæder beslutningstageren på i sin videre købsproces. Det kalder vi et indholdsdrevet setup. Vi arbejder på tværs af indholdsformater og gated/ungated content, herunder eksempelvis:

Leveret mere end 100.000.000 kr. i pipeline value

Vores setup er implementeret i mere end 100 danske og udenlandske B2B-virksomheder, og vi har mere end 5 år justeret samtlige dele af maskineriet. Sammenlagt har vi leveret mere end 100.000.000 kr. i pipeline value og positioneret vores kunder som branchens faglige ankerpunkter igennem kvalitetsindhold.

Skal vi hjælpe dig med at fylde din salgspipeline op med relevante, kvalificerede leads og give dig indholdsbrændstoffet til at blive vidensduksen i din niche? Udfyld formularen nedenfor. På baggrund af de oplysninger, du giver os, foretager vi en af vurdering af, om vi kan løfte din case og levere nok værdi til at retfærdiggøre investeringen.

Snak med os