Praktik hos TEXTA

Marketing Internship - are you up for the task?

Vi har sammensat et Internship-program, der skal fylde din rygsæk med tonsvis af viden og faglighed inden for content marketing. Vores forventning er, at vi inden for din Internship-periode kan bygge følgende kompetencer oven på dit eksisterende marketingfundament:
  1. Personaer, kunderejse, tone of voice mv.
  2. Strategisk og taktisk arbejde med content marketing, herunder bl.a. content-planlægning
  3. Copywriting og e-mail marketing – både teknik og eksekverende
  4. Analysearbejde – fx søgeordsmapping og content gaps
  5. Kundedialog og afrapportering af resultater.

Vær opmærksom på, at praktikstedet er vores Aarhus-kontor. Vi har desværre ikke mulighed for at tage praktikanter i Aalborg eller København.

Content eller Creative?

Vores Marketing Internship-program har to spor; Content og Creative. Du kan frit vælge, om du ønsker at arbejde i vores content-afdeling, der primært arbejder med udarbejdelse af indhold til vores kunder og e-mail marketing, eller om du vil slå dine folder i Creative, hvor det visuelle er i højsædet.

Uanset hvad du vælger, får du tilknyttet en Intern Mentor, som bliver din kontaktperson og er ansvarlig for, at du kommer omkring de ting, du skal i løbet af dit praktikforløb.

Content marketing Intern

Som Intern i Content får du lov til at arbejde med alle dele af content marketing. Spids din blyant, og gør dig klar til at blive 100-meter-mester i indhold til landingssider, kategorisider, produktsider, kampagnemails, annoncer og meget, meget mere. Du stifter bekendtskab med alle dele af indholdsarbejdet – lige fra den indledende søgeordsanalyse til det færdige produkt.

Creative Intern

Som Intern i Creative bliver du en del af vores kreative maskinrum, der er ansvarlig for at levere alle visuelle elementer, vi bruger i Content. Du bliver dus med arbejdsopgaver som udarbejdelse af annoncemateriale, design af gated content, opsætning af e-mail-templates og andet habengut. Med andre ord bliver du ansvarlig for at levere de visuelle rammer til det øvrige indhold.

What’s in it for you?

Vores Marketing Internship er ulønnet, men foruden en fyldt, faglig rygsæk, tilbyder vi alle Interns et legat på 5.000 kr., ligesom at vi naturligvis stiller alt nødvendigt udstyr og software til rådighed.

Flere af vores tidligere Interns arbejder i dag som enten del- eller fuldtidsmedarbejdere i TEXTA eller hos nogle af vores kunder, og vi giver dig naturligvis en udtalelse om det forløb, du har gennemgået og de ting, du har lært.

Vi forventer, at … 
  1. Du er i gang med en videregående uddannelse
  2. Du har mulighed for at gennemføre et praktikforløb med en varighed på minimum 3 måneder
  3. Du har mod på at arbejde med og lære disciplinen content marketing
  4. Du mestrer det danske sprog, herunder grammatik og kommatering
  5. Du er klar på en travl, men udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Er du vores næste praktikant?

Lyder ovenstående som noget for dig? Tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vi tager løbende nye praktikanter ind.

Ansøg nu