Privatlivs- og cookiepolitik

På denne side finder du vores til enhver tid gældende privatlivs- og cookiepolitik. Denne politik beskriver, hvorledes vi i TEXTA ApS indsamler, opbevarer og benytter cookies på vores hjemmeside, samt hvilke rettigheder du har. Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med denne politiks indhold.

Cookie- og privatlivspolitik for TEXTA ApS

Ejeroplysninger

Dette website udbydes, vedligeholdes og ejes af:

Firmanavn: TEXTA ApS.

CVR: 37639346.

Adresse: Jægergårdsgade 97, 3. sal, 8000 Aarhus C – Danmark.

Email: kontakt@texta.dk.

Udbyderen af dette website omtales i nærværende politik som TEXTA, udbyderen eller selskabet.

Yderligere information om ejeren af dette websted kan findes i CVR eller Hostmaster.

Oversigt over privatlivspolitik

Nedenfor finder du en oversigt over indholdet i selskabets nuværende privatlivspolitik. Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med indholdet af denne politik, hvis du fortsat ønsker at benytte dig af hjemmesiden.

Vores privatlivspolitik er opdelt i følgende afsnit:

  1.  Dette website anvender cookies
  2.  Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  3.  Formål med cookies på vores website
  4.  Tredjeparter med adgang til cookies
  5.  Beskyttelse af personoplysninger
  6.  Ændringer i vores fortrolighedspolitik
  7.  Kontakt vedr. personoplysninger
  8.  Så lang tid opbevares cookies
  9.  Sådan sletter du cookies
  10.  Sådan undgår du cookies

Denne privatlivspolitik er senest opdateret den 25. februar 2017.

1. Dette website anvender cookies

1.1. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

1.2. Webstitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart.

1.3. Du kan læse mere om cookies og formålet med disse hos Erhvervsstyrelsen.

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

2.1. Ved at følge dette link finder du en guide til, hvordan du kan slette cookies fra den browser, du benytter

3. Formål med cookies på vores website

3.1. TEXTA har følgende hensigter med at indsamle og lagre cookies:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning, segmentering og demografiske analyser
  • Tilbyde hurtig kundeservice via livechat.
4. Tredjeparter med adgang til cookies

4.1. Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

5. Beskyttelse af personoplysninger

5.1. Ifølge lov om behandling af personoplysninger (herefter Persondataloven) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt – under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere ubetinget sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5.2. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” i oversigten. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

5.3. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Ændringer i vores fortrolighedspolitik

6.1. Fra tid til anden kan vi foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik.

6.2. Eventuelle ændringer, som vi foretager i denne fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side. Vi anbefaler, at du besøger denne side fra tid til anden for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer i denne fortrolighedspolitik.

7. Kontakt vedr. personoplysninger

7.1. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos den databeskyttelsesansvarlige, TEXTA, bedes du rette henvendelse til den databeskyttelsesansvarlige på mail kontakt@texta.dk.

7.2. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

7.3. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 8. Så lang tid opbevares cookies

8.1. Cookies, som er indhentet af udbyderen, sletter sig selv efter en tidsperiode, som kan variere, men de fornyes efter hvert besøg.

9. Sådan sletter du cookies

9.1. Ønsker du at slette dine cookies, kan du anvende følgende vejledning.

10. Sådan undgår du cookies

10.1. Hvis du ikke ønsker, at der lagres cookies i din browser, kan du blokere dem ved at følge denne guide.