Kunne du tænke dig at komme i praktik i en spændende virksomhed i rivende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med grafisk design til alverdens virksomheder? Så skal du læse med nu!

Her hos TEXTA er vi altid på udkig efter dygtige studerende, der har lyst til at komme i praktik hos os. Under forløbet som creative-praktikant vil du komme helt i dybden med grafisk design-disciplinen, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med digitalt design til vores kunder og til vores egen markedsføring. Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • design og layout af white papers, e-bøger o.lign.
 • design af e-mail-templates
 • infografikker til blogindlæg
 • annoncekreativer til leadgenerering.

Hos TEXTA har vi travlt, og derfor vil du som creative-praktikant indgå som en del af teamet. Du får ansvar for at løfte opgaver for vores kunder og bidrage til teamet, præcis som vores specialister gør.

Vi arbejder primært i Adobe-pakken, særligt Illustrator, InDesign og Photoshop, så det er en fordel, hvis du kender disse programmer i forvejen. Du får naturligvis også en grundig introduktion til vores arbejdsgange og programmer, når du starter.

Som creative-praktikant får du desuden mulighed for at sidde med på kundemøder, så du får et godt indblik i konsulentrollen og dens mange facetter.

Læs mere om Texta her

Hvad får du med i rygsækken med et praktikophold hos TEXTA?

Vores praktikophold er sammensat, så du kommer til at fylde din rygsæk med en masse viden og faglighed inden for digital design.

Vi forventer, at du blandt andet kommer til at prøve kræfter med følgende i løbet af praktikforløbet:

 • hvordan man bygger, følger og udvider design-guidelines
 • opsætning af tekst i forskellige formater, så de fremstår indbydende og letlæselige
 • design af grafik og illustrationer, der understøtter den tilhørende tekst
 • design af e-mail-templates fra bunden.

Når forløbet starter, får du tilknyttet en intern mentor, der er din kontaktperson. Din mentor vil altid være ved din side, sørge for at du trives på arbejdspladsen og sikre, at du kommer omkring de ting, du skal i løbet af praktikforløbet.

Vi stiller selvfølgelig alt nødvendigt udstyr og software til rådighed under praktikopholdet.

Vi forventer, at du …

 1. er i gang med en videregående uddannelse
 2. har mulighed for at gennemføre et praktikforløb med en varighed på minimum 3 måneder
 3. har mod på at arbejde med og lære disciplinen grafisk design
 4. er klar på en travl og udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive creative-praktikant hos TEXTA, skal du sende dit CV og en ansøgning til job@texta.dk hurtigst muligt. Vedhæft din ansøgning og dit CV som PDF, og skriv ”creative-praktikant” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål angående praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte COO, Louise Lundgreen, via louise@texta.dk eller på tlf. 71 79 05 09. Vi rekrutterer løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi søger praktikanter til efteråret 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op