På opgaven
Et foto af Mads Rosendal Møller
Et foto af Per Henriksen

Med mere end 30 års erfaring er joca den ultimative kilde til innovative og holdbare affaldsløsninger i Danmark. Til daglig tilbyder den vestjyske virksomhed skræddersyede affaldssorteringsmuligheder til alle behov – uanset om det er over jorden, under jorden, på hjul eller til indendørs brug.

Mottoet “der er ingen, der kommer først, ved at gå i andres fodspor” viser jocas konstante fokus på at udvikle, udfordre og kvalitetssikre dem selv. Det gælder både deres produkter og tjenester, men også deres branding og markedsføring. For joca er det nemlig vigtigt, at den samarbejdspartner, som skal hjælpe med at løfte deres brand, kender til kernen af joca. Så med et ønske om en tillidsfuld samarbejdspartner og stærk relation kom Texta med på virksomhedens rejse til trods for den fysiske distance.

Spekulationer opstår i skyggen af den fysiske afstand

Rejsen for jocas branding og markedsføring har vores kommercielle chef Per Henriksen været en del af i mange år, da de sammen har arbejdet tæt om at løfte jocas brand. Da Per skiftede job til Texta, blev joca nysgerrige. Deres mange års følgeskab blev en gnist, der antændte kontakten til Per, og det åbnede døren for en potentiel givende dialog om et samarbejde mellem Texta og joca

Til trods for en tillidsfuld relation mellem de to parter var der flere overvejelser oppe at vende i forhold til samarbejdet. Det primære spørgsmål var, hvad Texta kunne bidrage med. Og med tilliden mellem Per og joca var det klart, at begge parter ønskede et meningsfuldt samarbejde. De vigtigste overvejelser drejede sig om jocas behov for støtte og samarbejdsmodellen. Særligt kom spørgsmålet om, hvordan en vestjysk virksomhed og et bureau med hovedkontor i Aarhus kan bevare en stærk relation?

Vigtigheden ved at bygge bro mellem byerne

Det spørgsmål har vi hos Texta taget til os. For når joca stiller dét spørgsmål, tænker andre virksomheder muligvis det samme. Derfor gjorde vi det til en mærkesag hos Texta at skabe grobund for, at både joca og andre virksomheder, uanset deres fysiske placering, ikke føler sig distanceret, men prioriteret på lige fod med ”storbyvirksomhederne” – så vi byggede bro mellem byerne.

Helt konkret fik vi tegnet en samarbejdsmodel, der slår på de fysiske møder og den løbende dialog. Det opretholdes gennem korrespondance over både e-mail, telefon og onlinemøder, og begge parter prioriterer at mødes til branchearrangementer. Vigtigst har det været at holde fast i fysiske møder på vores kontor i Aarhus og Holstebro.

Det vil sige sparring, sparring og mere sparring. For det er nøglen til et vellykket partnerskab. Oplevelsen har været, at joca hurtigt har fået skabt et fundament, der hviler på åben og kontinuerlig kommunikation, klare mål og forventninger og en fælles værdiopfattelse. Det resulterer i en skattekiste af styrker hos joca, som de allerede maksimerer, og derfor kan vi hos Texta fokusere vores ekspertise mod områder, som joca ønsker at vækste og løfte endnu mere. Det gælder blandt andet deres digitale marketing i form af e-mailmarketing, betalt annoncering og kanalers content.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Med Textas hjælp er vi i fuld gang med at positionere joca stærkere på markedet som en troværdig og dygtig samarbejdspartner, når det kommer til levering af affaldsløsninger.

Lise Birkkjaer Nielsen
Lise Birkkjaer Nielsen Head Of Communication

Det succesfulde samarbejde er en holdsport

Samarbejdet med joca bekræfter, at en personlig relation og et tæt samarbejde overskygger afstandens betydning – især når begge parter er villige til at mødes personligt, når det er nødvendigt. Det årelange og tillidsfyldte kendskab minimerer unødig kommunikation og unødige research-timer, fordi vi i forvejen kender kundens produkt, behov, og brand indgående. Og når vi kender deres brand bedre, gør det, at vi kan arbejde målrettet og effektivt med at udvikle deres markedsføring på de helt rigtige områder.

Skal det også give mening for dig?
Kontakt os, så får vi lavet en plan.

Bliv ringet op