Mail #126 (B2B): 59 kr. for en ICP-permission
Hej med dig
Så gik den måned. Februar. Altså. Nu er vi vist så langt inde i 2025, at det er business as usual? Forhåbentligt. Hørte du ikke fra os i sidste uge, så var du desværre ikke en af de to heldige kartofler, som vandt en plads i vores netværksgrupper. Tillykke til Line og Rikke.
Men hey, du kan jo stadig købe dig til en plads. Det koster kun 9.000 kr. om året. Det kan du da godt finde i budgettet? Ik’? Ik’? Ik’?
Du kan læse mere om vores netværksgruppekoncept og forhøre dig om en plads i en gruppe via følgende link. Eller ved at svare på mailen her. Det må du også gerne. Vi har også lavet en fin lille flyer med svar på de vigtigste hv-spørgsmål, som du kan scrolle igennem ved at klikke her.
Der er selvfølgelig også en ny præmie her i marts, og den er allernådigst doneret af vores gode venner hos Reaktion, som har kastet en årslicens i puljen, som du kan vinde. Det er ret mange penge værd, hvis du sælger dine produkter/ydelser via en webshop. Stor anbefaling herfra.
Dagens tema er et lille kig ind i vores eget marketingframework. Vi har nemlig prøvet lidt af hvert igennem årene og er landet på noget, vi synes, der fungerer ret godt. Lad os starte med et billede, som Peter Kragh Lauritsen, vores CMO, delte forleden på LinkedIn:

Mange kroge, "bredt lys" og hurtig rotation
Lad os starte med at sætte lidt ord på tre principper, som hele vores eget marketingframework bygger på. Det er nok ret vigtigt, at du er enig i/kan se logikken i dem, inden vi folder de bagvedliggende tanker mere ud:
- Vi er naive, hvis vi tror, at vi kan lave ét stykke content, ét budskab eller én indgangsvinkel, som er relevant (nok) for vores ICP. Alle vores ICP’er. På tværs af tid, sted og behov. Vi skal i stedet have så mange kroge ud som muligt hele tiden; en indholdsbuffet om man vil. Så kan vores ICP’er selv vælge, hvad der er relevant for dem lige nu.
- Vi kan ikke, uanset hvor gode vi er til tracking, målretning og optimering, ramme vores ICP hver eneste gang med det rette budskab, på den rette platform, på det rette tidspunkt. Vi skal i stedet, strategisk, skyde med spredehagl og have det “brede lys” tændt. Det betyder, at vi både rammer folk, der ikke er relevante, men også rammer dem, der er.
- Vi skal ikke være gift med eller holde fast i noget, som ikke virker. Det skal skiftes ud, uanset hvor lang tid vi har investeret i det. Det næste budskab og content skal altid ligge klar, så vi ikke skal finde på noget nyt, lave det og først derefter løbe det i gang.
Er du enig? Eller kan du som minimum se logikken bag? Godt. Så hvad gør vi så helt konkret?
Vi sørger for løbende at have 10-20 stykker content pieces kørende. Organisk og betalt. Vigtig pointe: Det skal være ICP-content. Altså indhold, hvor det, at du interagerer med og/eller downloader det, i sig selv indikerer, at du er inden for skiven af vores ICP. Ellers ville de ikke bruge tid på det.
Dem distribuerer vi, blandt andet, via Lead Ads, særligt på Meta, som du kan se ovenfor. Her bruger vi Conditional Logic og (om lidt) SMS-verifikation for at sikre, at der er en god balance mellem “nemt at få fingrene i” og “naturlig” friktion. Det giver også Meta mere at optimere ud fra ift. at finde de rigtige mennesker.
Et tungt remarketing- og branding-spor i forlængelse af ovenstående, som skal sikre, at vi, på bagkant af det indhold, vi har leveret, folder ud, hvad vi kan, hvorfor vi er en god samarbejdspartner og vigtigst: Hvad har vi ellers på hylderne af ICP-content?
Det er, groft skåret, den ene halvdel af setuppet. Så er hesten trukket til truget. Nu ligger der en modnings- og kvalificeringsfase, som involverer lidt mere end bare et velkomstflow og fingerkrydsning. Den del holder vi hemmelig. Der skal jo være en grund til, at vores kunder betaler os.
Tidligere har vi brugt meget tid på at udvikle store content pieces, kampagnekoncepter og avancerede automations. Og det har da også virket okay. Men det nye setup er både billigere og i højere grad i stand til at hive relevante ICP-permissions ud af Meta, LinkedIn og Google.
Vi har historisk haft et benchmark på 200-300 kr. for en ICP-permission. De sidste to måneder har vi betalt ca. 59 kr. De kundecases, hvor vi har implementeret ovenstående metodik, ser vi samme overordnede trends.
Vi prøver ikke at bilde dig ind, at det her er noget, du kan sætte op og efterligne på en eftermiddag. Det kræver en relativt stor, indledende investering i udvikling af content, grundstruktur på Meta, LinkedIn og Google, og så skal du have et tæt samarbejde mellem Salg og Marketing.
Kan du det? Så er det her måske et godt bud på en ny eller anden retning.
Puha. Det var lidt af en omgang. Sorry. Vi håber, du kunne bruge det. Smid endelig et svar på mailen her, hvis vi skal folde setuppet mere ud.
Præmien for marts er, som nævnt, en årslicens til Reaktion.com; en performance- og tracking-platform, som på mange måder minder om en light-CDP. Vi er rigtig glade for Reaktion på de cases, vi arbejder på. Det giver et godt overblik over al betalt annoncering og sikrer, at du har et solidt grundlag for at træffe beslutninger om, hvordan du bruger dine annoncekroner.
Tak til Reaktion for at smide en licens i puljen. Det er vi glade for.
Vi ses i din indbakke næste uge.
Med venlig hilsen
Team Texta