Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meningsfuld Morgen: Branding for B2B

7 september , 2023 @ 08:30 - 10:00

Texta b2b event

Hvad er meningen med dit brand egentlig, når det kommer til stykket?

I den tid, vi befinder os i, er et brand mere vigtigt end nogensinde før. Vi lever i en konkurrencepræget og digital tidsalder, hvor forbrugerne har adgang til et væld af valgmuligheder og information. Et personligt, stærkt og gennemført brand er altså essentielt i denne støjfyldte markedssituation.

Og netop derfor dykker vi i denne udgave af Meningsfuld Morgen torsdag d. 7. september kl. 8.30 ned i branding for B2B-virksomheder.

Her får du en indflyvning i arbejdet med branding som en klassisk, gennemsnitlig B2B-virksomhed med produkter, der måske ikke giver mening for de fleste, men som for de få er meningen med det hele.

Vi kommer omkring hele byggeprocessen – fra planlægningen og plantegningen til realiseringen og rejsegildet. Fra et skrøbeligt fundament til et bomstærkt brand.

Oplægget giver dig nemlig en værdifuld indføring i:

  • Hvem, hvad og hvorfor branding i B2B?
  • Godt begyndt er halvt fuldendt: Læg fundamentet til dit brand.
  • Byggestenene i et holdbart B2B-brand.
  • Proces, prioriteringer og slutprodukt.
  • Sådan holder du dit brand relevant og aktuelt.

Du er mere end velkommen, uanset hvor du befinder dig i dit brandarbejde. Der er plads til både dig, som mangler inspiration og indspark til at give dit eksisterende brand nyt liv, saft og kraft – men også virksomheden, som aldrig har set sig selv i spejlet før.

Vi serverer morgenmad og sort kaffe, og du får mulighed for at stille spørgsmål og vende din kontekst i plenum eller med oplægsholderen – vores CCO, Per Henriksen.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, og der er i alt 15 pladser tilgængelige. Din tilmelding er først registreret, når du modtager en bekræftelse.

Detaljer

Dato:
7 september , 2023
Tidspunkt:
08:30 - 10:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Jysk Energi
Skivevej 120
7500 Holstebro,
+ Google Maps
Bliv ringet op