E-mail marketing

Hos TEXTA kan vi hjælpe dig med at få et professionelt setup, så du kan transformere dine leads til kunder. Vi hjælper dig med alt fra opsætning og rådgivning til automations og udarbejdelse af indhold.

Systemvalg – vælg rigtigt første gang

Markedsføring gennem e-mails er en kanal, som er meget afhængig af det system, du vælger. Hvor Facebook og Google Ads kun har ét overordnet værktøj, har du ved e-mail markedsføring et hav af systemer at vælge imellem. Der er især én overordnet hovedregel at huske: Systemet skal passe til dine behov – ikke omvendt!

Derfor bør du starte med at klarlægge dine behov. Hvad har du brug for? Og hvilke elementer af din forretning vil du optimere gennem e-mails? Først herefter kan du, med din behovsanalyse i hånden, gå ud og vælge et system. På den måde undgår du, at du skal tilpasse dig et system og derved ikke få det maksimale output.

Du finder på markedet en række systemer, der alle er fremragende og har deres enkelte områder, hvor de især er skarpe. Her kan bl.a. nævnes ActiveCampaign, Klaviyo og det velkendte MailChimp. I dine overvejelser for valg af system skal bl.a. indgå dit CMS, hvor aktiv du skal være, samt hvilke inhouse-kompetencer I besidder.

Vi har erfaring med mere end 15 forskellige systemer, og vi hjælper gerne dig med at træffe det helt rigtige valg. Så får du et system, der passer til dine behov, og som du har mulighed for at vokse i.

E-mail marketing-bureau

Peter Kragh Lauritsen

Peter Kragh Lauritsen

CCO & Partner

Effektiv brug af marketing automation

En af de store fordele, og mest afkastgivende områder, ved denne markedsføringsform er dine muligheder for at automatisere. Det sparer dig først og fremmest tid, men, måske endnu vigtigere, giver det dig mulighed for at levere mere relevant indhold til den enkelte bruger. Vink farvel til én-til-alle-kommunikation – og sig goddag til én-til-én-kommunikation.

Du har mulighed for at sende unikke e-mails til brugere, som har udvist en bestemt adfærd. Et lavpraktisk eksempel herpå kan være, at du sender en e-mail om dine bedste sofa-tilbud, hvis en bruger har besøgt din kategoriside med sofaer gentagne gange.

Er du en webshop, findes der en række oplagte e-mails at sætte op. Herunder kan fx nævnes en tabt kurv-mail, som sender en påmindelse til de brugere, der har glemt at færdiggøre deres køb.

Ved inddragelse af leadscoring kan du – ud fra parametre, du selv opsætter – give point til enkelte leads og på den måde vurdere, hvor interesserede de er i dit produkt. Altså hvis en bruger fx har lagt nogle produkter i kurven, besøgt bestemte undersider eller klikket på en e-mail, får vedkommende 10 point på sin leadscore. Vil du lære lidt mere inden start, kan du læse vores blog om e-mail marketing her eller måske vores guide til Klaviyo.

Skal vi også hjælpe dig?

Søger du professionel rådgivning, så du kan få succes med e-mail marketing? Få et uforpligtende oplæg i dag.

Kontakt os

Mailchimp

Mailchimp er en rigtig god start, hvis du skal prøve e-mail marketing af. De tilbyder en gratisversion med mulighed for at have 2.000 kontakter, før du skal opgradere. Lyder det spændende, så kig med her og se mere om de andre muligheder, mailsystemet tilbyder.

Læs mere

ActiveCampagin

ActiveCampagin er en eminent løsning til servicevirksomheden, når du skal tracke på de besøgenes adfærd samt deres købsmønstre. Desuden er det let at komme i gang med og et oplagt mailsystem med en masse smarte integrationer.

Læs mere

Klaviyo

Dette mailsystem er helt oplagt til e-commerce. Her får du et system, der gør det lidt for dig at trække alle de relevante data, designe dine nyhedsbreve, lave personaliseret indhold og meget andet. Kunne det være interessant for dig, er det med at kigge forbi denne side.

Læs mere

Se vores cases