Active Campaign

Overvejer du at prøve kræfter med ActiveCampaign som dit e-mail marketing-system? Det kan der være en masse fordele ved. Her får du nemlig et system med et væld af forskellige funktioner og et brugervenligt design.

Men hvorfor vælge ActiveCampaign? Det gør vi dig klogere på her. Vi giver dig indsigt i, hvad der er særligt ved ActiveCampaign, og hvornår dette system er det ideelle valg for dig. Bliv klogere på, hvorfor du (måske) skal vælge netop dette system her.

Skal vi også hjælpe dig?

Peter Kragh Lauritsen

Peter Kragh Lauritsen

CCO & Partner

Særlige egenskaber ved ActiveCampaign

Der er flere særlige kendetegn ved ActiveCampaign. Det er især forskellige funktioner, der gør systemet både nemt og ikke mindst smart at bruge, der er specielt ved systemet.

Automations – sæt din e-mail marketing på autopilot

Med dette system kan du nemt opstille alverdens former for automatiske flows. Det kan for eksempel være velkomst-flows, der går i gang, når et lead tilmelder sig. Det kan også være mere komplekse flows, der går i gang ved en bestemt adfærd.

Det er helt op til dig selv, hvor simple eller komplicerede flows, du laver. Funktionerne som if/else gør det muligt for dig at opstille forskellige betingelser, der kan sende dine leads på forskellige rejser igennem dit flow alt efter deres adfærd.

Der er derfor en masse muligheder for at skabe en e-mailrejse, der passer til dine leads’ adfærd.

Site tracking – trigger flows ud fra færden på hjemmesiden

Med ActiveCampaign har du mulighed for at benytte site tracking. Det betyder, at du kan sætte flows til at starte, når et lead besøger en bestemt side på din hjemmeside. Det giver dig mulighed for at sende endnu mere relevant indhold til dine leads.

Event tracking – start flows ved særlige handlinger

ActiveCampaign har også en smart funktion, der tracker events. Det vil sige, at du kan sætte gang i flows, når leads udfører noget bestemt på din hjemmeside. Det kan blandt andet være, at de downloader en guide, et katalog eller et white paper, foretager et køb eller en anden form for event på din hjemmeside.

Igen kan du sende mere målrettede e-mails til dine leads, der leder dem videre i din marketing funnel.

ActiveCampaign er til dig, der…

ActiveCampaign omfavner forskellige typer virksomheder. Typisk anbefales det, at ActiveCampaign er til små eller mellemstore virksomheder. Dette skyldes, at du får rigtig mange funktioner, uden du skal diske op med den helt store pose penge som ved andre mere avancerede systemer.

Hos TEXTA anbefaler vi typisk også ActiveCampaign til servicevirksomheder, der netop ikke skal tracke købsdata, -adfærd og så videre på din hjemmeside. Det kan for eksempel være, du tilbyder rengøringsservices til virksomheder og private. Det kan også være, du koder hjemmesider fra bunden for kunder.

E-commerce-virksomheder kan også bruge ActiveCampaign. Det vil dog typisk være bedst til webshops, der har en meget simpel shop med ganske få produkter. Har du en webshop med flere produkter, er der systemer, der er mere ideelle end dette.

Lite, Plus, Professional eller Enterprise – hvilken pakke skal du vælge?

ActiveCampaign har i skrivende stund fire forskellige pakker at vælge imellem: Lite, Plus, Professional og Enterprise.

Der er selvfølgelig forskel på, hvilke funktioner og features der er inkluderet i de forskellige pakkeløsninger. Prisen afhænger af, hvilke features du har brug for, og hvor mange leads du har.

Lite er ikke overraskende den billigste. Det er her, du får en basisopsætning, som kan være ganske fin. Langt de fleste vælger dog Plus-pakken. Det er også den, vi anbefaler til størstedelen af vores kunder. Dette skyldes blandt andet, at der her er mulighed for leadscoring, hvilket ikke er inkluderet i Lite-pakken.

Leadscoring er blot én af de ekstra features, der er med i Plus-pakken. Du kan se en komplet oversigt over fordelingen af features i de forskellige pakker her.

Når du skal vælge en pakkeløsning, er det vigtigt, at du vælger den, der passer til dit behov. Det er dog altid muligt at opgradere senere, hvis dit behov skulle ændre sig.

Fordele ved ActiveCampaign

Vi giver her et kort oprids af nogle af de vigtigste fordele ved ActiveCampaign, som du vil få stor glæde af ved dette system.

  1. Intuitivt og brugervenligt system.
  2. Design nemt dine e-mails med drag and drop.
  3. Smarte automationsfunktioner, der er nemme at komme i gang med.
  4. Integrér nemt andre værktøjer med Zapier.
  5. Fornuftige priser.
  6. Design dine egne tilmeldingsformularer – enten med CSS og HTML eller med drag and drop.
  7. Stort udvalg af templates.

Har du brug for en, der kan hjælpe med din ActiveCampaign-opsætning?

Kunne ActiveCampaign være det ideelle system for dig? Vi hjælper dig gerne med opsætningen. Vi har hjulpet flere virksomheder med opsætning og vedligeholdelse af deres e-mail marketing-setup i ActiveCampaign. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig.

Ud fra det data, der er til rådighed fra hjemmesiden, og den gængse kunderejse for dine kunder, kommer vi med vores anbefalinger til, hvad der vil være den optimale opsætning. Derudover står vi også for hele opsætningen – lige fra den tekniske del til design af e-mails og produktion af indhold.

Er du fortsat i tvivl, kommer vi gerne med vores besyv til, om ActiveCampaign er det helt rigtige match, eller der er et system, der passer bedre til dig.